powered by

Έλενα Μιχαηλίδη: Οι αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos (vid)

Το τμήμα υπηρεσιών των αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών του Ομίλου εταιρειών G.A.P. Vassilopoulos κατέγραψε μια μεγάλη πορεία μέσα στα χρόνια καθώς ήταν από τα πρώτα που άρχισε να συνθέτει το puzzle του one stop shop.

Ορόσημο για τον όμιλο αποτελεί η συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδο στον κόσμο, την DSV Air & Sea, προσφέροντας νέες ευκαιρίες πέραν των συμβατικών επιλογών.

Για τις ολοκληρωμένες λύσεις και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος, μίλησε στην κάμερα του InBusiness TV η Manager Forwarding Imports του G.A.P. Vassilopoulos Group, Έλενα Μιχαηλίδη.

Η κ. Μιχαηλίδη αναφέρθηκε στις επιλογές της αεροπορικής και θαλάσσιας μεταφοράς, πώς διαφοροποιείται ο όμιλος και τι τον ξεχωρίζει όπως και τι χρειάζεται μια ομάδα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει και να είναι δίπλα στον κάθε πελάτη.

Αυτό που κάνει τον όμιλο G.A.P. Vassilopoulos να ξεχωρίζει, όπως υπογράμμισε, είναι τα στελέχη τα οποία είναι παθιασμένα με την δουλειά τους αλλά και οι κορυφαίοι συνεργάτες.

«Οι πολλές και αλληλένδετες υπηρεσίες του ομίλου είναι άλλο ένα πλεονέκτημα για τον πελάτη ο οποίος μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά ενός πακέτου υπηρεσιών όπως επίσης και πολύτιμο χρόνο διεκπεραιώνοντας όλες τις δουλειές του με ένα τηλεφώνημα.

Γενικά, η συνεργασία μας με την DSV Air & Sea, σηματοδότησε μια νέα εποχή για τον όμιλο αφού άνοιξε νέους δρόμους για ανάπτυξη και καινοτομία» πρόσθεσε.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα ανέφερε στο InBusiness TV η Έλενα Μιχαηλίδη:

Δειτε Επισης

IWA Cyprus 2025: Διεθνής επιτυχία με την υπογραφή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος
Ενισχύει τη διεθνή παρουσία της στον τομέα της άμυνας η Multimarine-Δυναμική παρουσία στην DEFEA 2025
Επίσημη έναρξη παγκύπριου εράνου Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με deal 24 εκατ. ευρώ πάνε για συγχώνευση Baker Tilly South East Europe και MHA-Τι δηλώνει ο Μάριος Κλείτου
Η Bolt λανσάρει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Bolt Plus στην Κύπρο
Οι προκλήσεις στο εργασιακό περιβάλλον στην ετήσια έκθεση της Deloitte «2025 Global Human Capital Trends»
Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 16η χρονιά το Art Deal by Kapatays
Πρωτοποριακή μείωση της βλάβης από το κάπνισμα, τα τρόφιμα και τα ποτά
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας Triathlon Standard Olympic Distance
ΚΕΦΕΑ: Κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Κύπρος στην πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες