Powered by

Το City of Dreams Mediterranean εγκαινιάζει το πρώτο γαλλικό Gastro Club

Το City of Dreams Mediterranean παρουσιάζει το Anaïs, το πρώτο γαλλικό Gastro Club της Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του θερέτρου να απολαύσουν γαστρονομικές προτάσεις εμπνευσμένες από την Κυανή Ακτή και να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

anais bar

Το Anaïs αποτυπώνει την ουσία της γαλλικής γαστρονομίας και προσφέρει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική, DJ sets και εντυπωσιακές χορευτικές παραστάσεις.

Χρησιμοποιώντας φρέσκα θαλασσινά, λαχταριστά λαχανικά, αρωματικά βότανα και εκλεκτά κρέατα, το εστιατόριο προσφέρει κλασικά γαλλικά πιάτα που συνοδεύονται από έξοχα φτιαγμένα κοκτέιλ που ικανοποιούν τον ουρανίσκο κάθε επισκέπτη.

anais dj

Η ατμόσφαιρα του χώρου συνθέτει μια πολυτελή ψυχαγωγική εμπειρία που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με μια διαχρονική αύρα, καθιστώντας το Anaïs τον απόλυτο προορισμό για τους μπον βιβέρ.

fire image Anais

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβριο, το Anaïs θα πραγματοποιεί Golden Soiree κάθε Σάββατο και Κυριακή μεταξύ 7.30μ.μ. και 8.30μ.μ., κατά τη διάρκεια των οποίων θα προσφέρει δωρεάν Prosecco στις γυναίκες.

Anais food

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos, κ. Grant Johnson, ανέφερε: «Όπως και με κάθε άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, δέσμευσή μας αποτελεί η προσφορά γαστρονομικών και ψυχαγωγικών εμπειριών παγκόσμιας κλάσης σε όλα τα θέρετρά μας. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το City of Dreams Mediterranean ως τον κορυφαίο προορισμό ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή, φιλοξενώντας διάσημους καλλιτέχνες, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, διασκέδαση, ηρεμία και χαλάρωση».

Anais wne cellar

Δειτε Επισης

Ο ΠΑΣΥΞΕ στο πλευρό άπορων οικογενειών-Προσέφερε πασχαλινά γεύματα
Ειδικές θεραπείες με προϊόντα VOYA στα spa Almyra και Ouranos
Ανέκαμψαν τα έσοδα από τον τουρισμό-Ετήσια αύξηση 15% τον Φεβρουάριο
Νέα, εντυπωσιακή Nespresso Boutique στο Kings Avenue Mall στην Πάφο
Κώστας Κουμής: Σταθερά σε ανοδική πορεία η αγορά των ΗΑΕ-Αξίζει περισσότερης προσοχής
Rob Morton: Το City of Dreams Mediterranean, οι επενδύσεις της Greenspan Projects και η αξία των θερέτρων
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Chef Otto Wong, στο City of Dreams Mediterranean
GrandResort: Επέστρεψε ανανεωμένο μετά από ριζική ανακαίνιση €20 εκατ. (photos)
Μπουκάρουν σε ξενοδοχεία για αδήλωτη εργασία και σκορπούν τον τρόμο-Ενοχλημένοι οι επιχειρηματίες
Goody’s Burger House: Έρχονται στη Λευκωσία-Ετοιμάζουν άνοιγμα στο Mall of Cyprus