Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Τα street party έρχονται στη Μακαρίου-Προτάσεις δέχεται ο Δήμος Λευκωσίας

Προτάσεις για την διοργάνωση και φιλοξενία δράσεων και εκδηλώσεων σε μορφή Street Party, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία δέχεται μέχρι την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 ο δήμος της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ανακοίνωσή του ο Δήμος Λευκωσίας, «οι προτάσεις θα εξετάζονται βάσει του περιεχόμενου τους και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής τους».

Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς και να έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες όπως αυτές της πώλησης αλκοόλ στο δρόμο, της άδειας μεγάφωνων, υγειονομικά πιστοποιητικά και όλα τα απαιτούμενα βάσει της σχετικής νομοθεσίας.

Στις προτάσεις που θα εγκριθούν, θα παραχωρηθεί δωρεάν ο χώρος, άδεια χρήσης του χώρου, υπηρεσίες καθαριότητας και τροχαία ρύθμιση καθώς και προβολή από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Μέσα μαζικής Ενημέρωσης και η ευκαιρία προβολής του έργου τους και των συνεργατών τους.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν έκθεση προϊόντων, ηλεκτρικών αυτοκινήτων, βιβλίων, έργων τέχνης, ενώ δεκτές γίνονται και αιτήσεις από μουσικά σύνολα, χορευτικές ομάδες, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιού, δράσεις του δρόμου, αθλητικές επιδείξεις, αθλητικές οργανώσεις, πολιτιστικούς φορείς, φιλανθρωπικά σωματεία, καλλιτέχνες και άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθύνονται στο email: culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy, με την ένδειξη: «Πρόσκληση για Φιλοξενία ανοικτών εκδηλώσεων στη Λεωφόρο Μακαρίου», με την υποβολή της πρότασης τους, το τίτλο της διοργάνωσης, λεπτομέρειες και ενδεικτική ημερομηνία.

Δειτε Επισης

«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
CTC: Αύξηση τζίρου, αλλά και ζημιών
Επίσκεψη Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Mitsides Point Σερβίας
Μειώθηκαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο
Το Hyundai IONIQ 5-N αυτοκίνητο της χρονιάς από το TopGear.com
Πιο λαμπερή από ποτέ η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων των Υπεραγορών Αλφαμέγα (pics)
Black Friday: Κάθε πέρσι και καλύτερα-Οι λόγοι του μουδιάσματος
Mall of Limassol: Το τοπίο της Λεμεσού επαναπροσδιορίζεται με το σύγχρονο εμπορικό κέντρο
Μουδιασμένη Black Friday, αισιόδοξοι για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο οι λιανέμποροι
Η νέα εκστρατεία της Alambra Fresh Milk «Μίλα μου για γάλα»