Altamira Real Estate: Δώδεκα νέα οικιστικά οικόπεδα προς άμεση αξιοποίηση στους Ελαιόκηπους

Με την αγορά γης να αποτελεί μία από τις διαχρονικά πιο αξιόπιστες επιλογές τόσο για εγχώριους, όσο και για ξένους ιδιώτες και επιχειρηματίες επενδυτές, τα οικόπεδα που παρουσιάζει η Altamira Real Estate στην περιοχή των Ελαιόκηπων στον Δήμο Τσερίου, αντιπροσωπεύουν μια προνομιακή ευκαιρία.

Ιδανικά τοποθετημένα σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, τα δώδεκα οικιστικά οικόπεδα που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία, έχουν ολοκληρωμένο διαχωρισμό και πωλούνται σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €95.000.

Τα οικόπεδα είναι ετοιμοπαράδοτα και απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικής τοποθεσίας, καθώς οι ανερχόμενοι Ελαιόκηποι παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση σε ακίνητα, με συνεχή ανάπτυξη νεόδμητων κατοικιών.

Συγκεκριμένα, βρίσκονται περί τα 600 μετρά νοτιοανατολικά από τη συμβολή των λεωφόρων Πεύκου, Τσερίου και Σπύρου Κυπριανού (νέος περιμετρικός Λευκωσίας) και κοντά στην Αεροπορική Βάση Λακατάμειας.

CG10761 2

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στις άριστες προσβάσεις που παρουσιάζει η εν λόγω περιοχή, αφού απέχει μόλις πέντε λεπτά από τον αυτοκινητόδρομο, διασφαλίζοντας άνετη μετακίνηση προς την πόλη της Λευκωσίας και τους γειτονικούς Δήμους.

Τα εμβαδά των 12 οικοπέδων κυμαίνονται από 512 τ.μ. έως 572 τ.μ. και εμπίπτουν στην Πολεοδομική Ζώνη Kα8, η οποία επιτρέπει ποσοστό κάλυψης 35% και συντελεστή δόμησης 60%. Τα περισσότερα από αυτά έχουν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια, ενώ διαθέτουν μεγάλα πρόσωπα στον δρόμο και είναι κατάλληλα για ανέγερση ευρύχωρων κατοικιών ή και οικιστικού συγκροτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες οικοπεδοποίησης του διαχωρισμού γης έχουν ολοκληρωθεί, γεγονός που τα καθιστά άμεσα αξιοποιήσιμα, και αναμένεται να εκδοθεί το Πιστοποιητικό Τελικής Έγκρισης.

Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τα δώδεκα οικόπεδα αποτελούν εξαιρετική επενδυτική επιλογή για ιδιώτες αγοραστές καθώς και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Συνεργασία για βελτίωση αδειοδότησης και ελέγχου οικοδομών προτάσσει ο Κ. Ιωάννου
Οριακή μείωση στις τιμές των κατασκευαστικών υλικών τον Σεπτέμβριο- Οι μειώσεις και οι αυξήσεις στα προϊόντα
Με δυναμική τα διαμερίσματα, ξεπέρασαν το €1,9 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών-Η ανάλυση της Landbank Analytics
Άκρως ελκυστικές επιλογές ακινήτων στην εβδομαδιαία πρόταση της Altamira Real Estate
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Υποθηκεύτηκαν 7.000 ακίνητα αξίας 1,94 δις το οκτάμηνο-Οι αριθμοί ανά επαρχία και μήνα
Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη αναβάθμισης και επέκτασης Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων Λάρνακας
Πιάνουν τόπο τα στεγαστικά σχέδια του Υπ. Εσωτερικών για ενίσχυση της υπαίθρου-Επωφελήθηκαν πέραν των 1.500 δικαιούχων
Romulus Hotel: Το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα που αναβιώνει και γίνεται πεντάστερο
Λύση για τους μισούς εγκλωβισμένους αγοραστές από ΥΠΕΣ, σε εκκρεμότητα 5.417 αιτήσεις