Η Parimatch στηρίζει την ανάπτυξη των αθλητικών στελεχών

Ο αθλητισμός αναπτύσσεται ραγδαία παγκοσμίως και ακριβώς για αυτό τον λόγο δημιουργούνται νέες ανάγκες σε ότι αφορά στα προσόντα και στις δεξιότητες που απαιτούνται από τα διοικητικά στελέχη της αθλητικής βιομηχανίας. Η αλλαγή που επιτελείται στην αθλητική βιομηχανία έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία νέων και καινοτόμων θέσεων εργασίας, καθώς προκύπτουν νέες ανάγκες στους αθλητικούς οργανισμούς, οι οποίοι εισέρχονται σε μια διαδικασία επανασχεδιασμού των οργανογραμμάτων και των δομών τους.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη και έχοντας πρόθεση να στηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κύπρο, η Parimatch αποφάσισε να χορηγήσει οικονομική υποστήριξη στα καινοτόμα προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών του αθλητισμού που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με μεγάλη επιτυχία. Η ανάπτυξη των στελεχών του αθλητισμού στην Κύπρο θα συμβάλει τα μέγιστα στην καλή διαχείριση των αθλητικών οργανισμών και θα συμβάλει στην αναβάθμιση του αθλητισμού στην χώρα, καθώς επίσης και της κοινωνίας γενικότερα. Με αυτό το σκεπτικό η Parimatch με χαρά ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την οικονομική στήριξη της προσφοράς τριών προγραμμάτων επιμόρφωσης για 40 στελέχη του αθλητισμού σε ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, χειροσφαίριση) στην Κύπρο. Τα τρία προγράμματα (Team Managers, Sporting Directors και Management for Football Coaches) αποτελούνται από 20 εξειδικευμένες ενότητες που σκοπό έχουν να εφοδιάσουν τα νέα στελέχη του αθλητισμού της Κύπρου με τις εξειδικευμένες δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται στην αθλητική βιομηχανία.

Η έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από τον Φεβρουάριο με ενημερωτική συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας δόθηκαν όλες οι σχετικές πληροφορίες στους μετέχοντες. Στην εισαγωγική τους τοποθέτηση οι αξιωματούχοι της Parimatch τόνισαν την σημασία που προσδίδουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης για τα στελέχη του κυπριακού αθλητισμού, το οποίο είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα προς όφελος της νεολαίας του τόπου, του αθλητισμού και ευρύτερα της κυπριακής κοινωνίας. Τέτοιου είδους προγράμματα αφήνουν την δική τους σφραγίδα στην ανάπτυξη της ορθής διαχείρισης του αθλητισμού και βάζουν γερές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα.

Πέραν από την οικονομική στήριξη των προγραμμάτων επιμόρφωσης για τα αθλητικά στελέχη, η Parimatch θα καλύψει τα δίδακτρα με υποτροφία που θα προσφερθεί σε ένα άπορο φοιτητή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η τελετή βράβευσης των μετεχόντων, εμπίπτει φέτος στην εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού που διοργανώνει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. H Parimatch Cyprus στηρίζει και φέτος την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού και επί της ευκαιρίας με την βοήθεια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα ενισχύσουν το έργο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, δίνοντας το μήνυμα ότι «παίζοντας με ασφάλεια κερδίζουμε όλοι».

Δειτε Επισης

Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)
Ενθουσιασμένα τα Πανεπιστήμια που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Huawei Seeds for the Future Scholarships
Κατέβασαν ρολά οι εργαζόμενοι στο επιχειρησιακό τμήμα του λιμανιού της Λάρνακας
Για 5η χρονιά χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος η Medochemie