Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Funky Buddha: Ο δρόμος για το χρυσό μέσα από το Sports Marketing

Ο ρόλος του Sports Marketing στη σύγχρονη εποχή είναι ιδιαίτερα σημαντικός και διαρκώς εξελισσόμενος. Πρόκειται για ένα είδος μάρκετινγκ που επικεντρώνεται στην προώθηση και τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του αθλητισμού και των αθλητικών εκδηλώσεων.

Από την χορηγία αθλητικών ομάδων, αθλητών και αθλητικών γεγονότων, τη διαφήμιση σε αθλητικά μέσα ενημέρωσης, την πώληση προϊόντων και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων ή προγραμμάτων, το Sports Marketing έχει στο επίκεντρό τον ενθουσιασμό και το πάθος του παιχνιδιού. Την ίδια ώρα, με την υλοποίησή του ενισχύεται η κοινωνική ευαισθησία του brand, προωθώντας τη συμμετοχικότητα σε αθλητικές κοινότητες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

H Funky Buddha, η ελληνική δύναμη στον χώρο της μόδας, έχει επιδείξει μια εξαιρετική ικανότητα και δυναμική στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ. Η έννοια του αθλητισμού, του ενεργητικού τρόπου ζωής και της ευζωίας αποτελούν βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας της μάρκας, γι’ αυτό και στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της πολιτικής, η εταιρεία έχει εντάξει το Sports Marketing ως βασικό στοιχείο του μάρκετινγκ μείγματος της, συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες και λειτουργώντας ως χορηγός σε αθλητικά γεγονότα, ομάδες και αθλητές.

Παράλληλα, στο κομμάτι του influencer marketing επιλέγει creators – αθλητές που έχουν διακριθεί σε πιο ιδιαίτερα αγωνίσματα, ιδιαίτερα δημοφιλή στο νεανικό κοινό. Μέσω αυτών, η Funky Buddha απευθύνεται και στοχεύει σε ένα ευρύτερο κοινό, δημιουργώντας και ενισχύοντας παράλληλα την αλληλεπίδραση με το brand, ενώ παράλληλα εξυπηρετείται και η εθνική και διεθνής αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας σε όλα τα κανάλια διανομής.

Για την συμβολή της Funky Buddha προς αυτή την κατεύθυνση θα μιλήσει ο Πάνος Πατρωνίδης, Chief Commercial Officer, Altex S.A. (Funky Buddha) στο προσεχές 5ο Cyprus Sports Management, Marketing & Branding Conference που παρουσιάζει η Kaizen Gaming/ Stoiximan.

Ο Πάνος Πατρωνίδης, εμπορικός διευθυντής (CCO) στην ALTEX SA (Funky Buddha, Garage 55, Marron), γνωρίζει το Retail fashion industry όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας με αξιοσημείωτα αποτελέσματα στη διεθνή ανάπτυξη των επιχειρήσεων είτε μέσα από δίκτυα λιανικής, είτε μέσω της χονδρικής.

Με ένα εξαιρετι­κό track record, μελετά και προτείνει με εμπεριστατωμένες προτάσεις τις νέες αγορές, διαμορφώνοντας στρατηγικά πλάνα με αδιαμφισβήτητα θετικά οικονομικά αποτελέσματα σε μεσοπρόθεσμό και μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Ο Πάνος, παραμένοντας πιστός στους στόχους που έχει ορίσει, ηγείται των ομάδων του με αποφασιστικότητα στη διαχείριση των έργων και με ψυχραιμία στη διαχείριση των κρίσεων. Οι intercultural δεξιότητες του, σε συνδυασμό με τους διευρυμένους ορίζοντες που έχει ο ίδιος, ως πολίτης του παγκόσμιου χάρτη, ενισχύουν την ικανότητα του να προσαρμόζει στρατηγικές σε ποικίλα περιβάλλοντα.

Η διορατικότητα και ο καινοτόμος τρόπος σκέψεως του τον καθιστούν ανεκτίμητο συνεργάτη σε κάθε θέση που έχει υπηρετήσει διασφαλίζοντας την επιτυχία εντός και εκτός Ελλάδος, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι ο τομέας της μόδας.

Το Συνέδριο

Το 5ο Cyprus Sports Management, Marketing & Branding Conference αποτελεί μοναδική ευκαιρία εξερεύνησης των τελευταίων trend και των καινοτομιών στον χώρο της αθλητικής διαχείρισης, του μάρκετινγκ και της δημιουργίας ενός επιτυχημένου brand. Με ημερομηνία διεξαγωγής την 29η Σεπτεμβρίου 2023, το πολυαναμενόμενο γεγονός επιστρέφει για να φιλοξενήσει, στο Hilton Nicosia, διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές και ειδικούς από τον κλάδο, για να προσφέρει, μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη από πολύτιμη γνώση και έμπνευση.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αποτελέσει για άλλη μια φορά, την πλατφόρμα για επιχειρηματίες και επαγγελματίες από όλο το φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο μέσω της οποίας θα μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους σε ό,τι αφορά το marketing, την επικοινωνία και τη γενική διαχείριση αθλητικών επιχειρήσεων.

Ποιους ενδιαφέρει

Απευθύνεται σε Εμπορικούς Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ και στελέχη μάρκετινγκ από εταιρείες - χορηγούς αθλητικών σωματείων ή που έχουν εμπλοκή με τον αθλητισμό καθώς και Ανώτερα διευθυντικά στελέχη εταιριών μάρκετινγκ, διαφήμισης & επικοινωνίας. Ενδιαφέρει επίσης Διοικητικό Συμβούλιο και Ανωτέρα Στελέχη από Φορείς, Οργανισμούς και Συνδέσμους, στον τομέα του αθλητισμού, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Ομοσπονδίες Αθλημάτων, Μεγάλες Ποδοσφαιρικές Ομάδες και Σωματεία.

Επιπλέον, αφορά το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου, της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού αλλά και εκπροσώπους από Συνδέσμους ποδοσφαιριστών, προπονητές και παρεμφερείς Αθλητικούς Φορείς όπως η Αθλητιατρική Εταιρεία Κύπρου, Ακαδημίες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, τένις κλπ., Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμους) και Αθλητικογράφους.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Kaizen Gaming/ Stoiximan

Χορηγός (μέχρι σήμερα): IMR/University of Nicosia™

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): ARLA Protein | FULFIL, ECOMMBX

Με τη στήριξη: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΚΙΟ), Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ), Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ), Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων (ΠΑΣΙΓΥ), Παγκύπριος Σύνδεσμος Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ)

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, Super Sport FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan
Ενδυναμώνεται η συνεργασία ΟΚΥπΥ, Ιδρύματος «Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη» και Shriners Hospitals for Children
Ημερίδα “Populism, Transparency & Integrity in Europe”
Η ΑΛΚ παρακολουθεί και εποπτεύει την ανάδοχο εταιρεία στο λιμάνι Λάρνακας