Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η HARRIS KYRIAKIDES στηρίζει το Cyprus Forum

Η HARRIS KYRIAKIDES συνεχίζει τη στήριξη πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην κοινωνία, προσφέροντας την υποστήριξή της προς το Cyprus Forum. Το Cyprus Forum είναι μια ένα μη κερδοσκοπικό συνέδριο που διοργανώνεται από το Oxygono σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum.

Το Cyprus Forum αναδεικνύεται ως μια δυναμική πλατφόρμα προώθησης του διαλόγου και συζήτησης επί κρίσιμων θεμάτων δημόσιας πολιτικής, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στην προώθηση της διαφάνειας. Η δέσμευσή μας απέναντι στο Cyprus Forum αποτελεί το αποτέλεσμα της στρατηγικής μας προσήλωσης στην προώθηση του ανοικτού διαλόγου και της διαφάνειας σε όλους τους τομείς. Με αυτήν την σημαντική υποστήριξη συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της παραγωγής πολιτικής στην Κύπρο και ευρύτερα.

Photo 2

Το φετινό 4ο Cyprus Forum θα διεξαχθεί από τις 29 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023. H εκδήλωση θα φιλοξενήσει πάνω από 200 ομιλητές, περισσότερους από 70 από το εξωτερικό και θα περιλαμβάνει δεκάδες πάνελ συζητήσεων επί διαφόρων θεμάτων σε τέσσερις διαφορετικές σκηνές. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα καθώς και να εγγραφείτε εδώ https://2023.cyprusforum.cy/

Δειτε Επισης

Ηχηρή ψήφος εμπιστοσύνης της ΕΥ προς την Κύπρο-Ενισχύει την παρουσία της
DP World Limassol: Συμβάλλει δραστικά στην παροχή ενεργειακών λύσεων στο λιμάνι Λεμεσού
Smart Parking App από τον Δήμο Λευκωσίας
Europa Donna Κύπρου: Στις 7 Οκτωβρίου η 19η πορεία με τις Ροζ Φιγούρες
4o Cyprus Forum: Με φόντο τη Διαφάνεια
ΙΚυ: Πέντε χρόνια από τη δημιουργία έδρας Α. Γ. Λεβέντη
SensiPro και ArgoSmart ενώνουν δυνάμεις
Στην τελική ευθεία τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής: Η Επιτροπή μίλησε!
Το απόρρητο δεδομένων εν μέσω κυβερνοπολέμου
Πλούσια θεματολογία και διεθνούς εμβέλειας ειδικοί στο 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού