Αυτά είναι τα 90 μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία στην Κύπρο

Ο τομέας των επαγγελματικών υπηρεσιών αποτελεί πέρα πάσης αμφιβολίας έναν εκ των βασικότερων πυλώνων πάνω στους οποίους διαχρονικά στηρίζει την ανάπτυξή της η κυπριακή οικονομία, με τον δικηγορικό κλάδο να είναι ασφαλώς μια εκ των σημαντικότερων συνιστωσών του τομέα.

Την ίδια ώρα, πέραν της αδιαμφισβήτητής τεράστιας συμβολής του κλάδου στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, εξίσου καθοριστικός είναι ο ρόλος του στην προσπάθεια οικοδόμησης ενός κράτους δικαίου και χρηστής διοίκησης, με τους λειτουργούς του, ως αναπόσπαστο ζωτικό γρανάζι του συστήματος δικαιοσύνης, να είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να υπηρετούν τους πολίτες, ώστε να απολαμβάνουν χωρίς αποκλεισμούς, τις θεμελιώδεις αρχές της ισότητας και της ισονομίας.

Ο δικηγορικός κλάδος βρέθηκε, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αντιμέτωπος με πολλές και δύσκολες προκλήσεις, ενώ δικαίως ή αδίκως στοχοποιήθηκε κάποιες φορές για συμπεριφορές μεμονωμένων μελών του, που σίγουρα δεν αντανακλούν το πώς η συντριπτική πλειοψηφία των δικηγόρων προσεγγίζει το λειτούργημά της.

Άλλωστε, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, ο οποίος ιδρύθηκε το 1960 και αποτελεί το επαγγελματικό σώμα των δικηγόρων, απαριθμεί περισσότερα από 4.300 μέλη, με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται από τους επαγγελματίες της νομικής στην Κύπρο να αναγνωρίζεται διεθνώς.

Το περιοδικό GOLD, μετά από ενδελεχή έρευνα, παρουσίασε στο τεύχος Αυγούστου την ενημερωμένη λίστα με τα 90 μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία που περιλαμβάνονται επιλέχθηκαν με βάση, κατά σειρά, τον αριθμό των απασχολούμενων δικηγόρων τους στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και των συναιτέρων.

Ακολουθεί η λίστα των 90 μεγαλύτερων δικηγορικών γραφείων της Κύπρου, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό GOLD:

page-088

page-089

page-090

page-091

page-092

page-093

page-094

page-095

page-096

page-097

Δειτε Επισης

Το μέλλον των κυπριακών νομικών εταιρειών και παρόχων υπηρεσιών
Cisco Experience: Οι υπηρεσίες cloud και το Customer Engagement
Βιώσιμη Υγεία: Η αναγκαιότητα του ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προχωρά το rebranding της Κύπρου-Οι ενέργειες που θα γίνουν, οι τομείς και οι χώρες εστίασης
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: 79ο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Προγραμματισμού Κολεγίων
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Απεικονιστικών Κέντρων Ιατρικής
Σημαντικές επαφές Invest Cyprus σε εμβληματικό επενδυτικό συνέδριο στο Άμπου Ντάμπι
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Tρεις θέσεις εργασίας σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς-Στόχος η προώθηση της εργοδότησης Κυπρίων
ΤΕΠΑΚ: Γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Κίνας στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού