Costa Coffee: 500 limited edition tote bags by Έφη Παπαϊωάννου

Με το απόλυτο αξεσουάρ που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία γκαρνταρόμπα, στηρίζουν φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά το έργο της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, τα Costa Coffee και η οικογένεια της Symeonides Coffee Cyprus Ltd.

Συνολικά θα διατεθούν 500 συλλεκτικές tote bags, με το σχέδιο που τις κοσμεί να φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης κύπριας fashion designer Έφης Παπαϊωάννου. Στόχος παραμένει η ενίσχυση της Παιδονευρολογικής Κλινικής, κάτι που συνεπάγεται με συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και φροντίδας των παιδιών με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες, τα οποία νοσηλεύονται εκεί.

Οι συλλεκτικές tote bags θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ο κόσμος θα μπορεί να τις προμηθεύεται μέσω του app, μέσω του site αλλά και από τα καταστήματα Costa Coffee παγκύπρια. Από την πώληση των tote bags θα διατεθούν όλα τα καθαρά έσοδα, με την τιμή πώλησης τους να είναι 13.50€.

Η ημερομηνία του launch campaign δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς προσφάτως επέστρεψαν τα παιδιά στα σχολεία. Τι καλύτερο λοιπόν από τη στήριξη του έργου της Παιδονευρολογικής Κλινικής.

Είναι η δεύτερη φορά που τα Costa Coffee ενώνουν δυνάμεις με την καταξιωμένη κύπρια σχεδιάστρια για τον ίδιο σκοπό. Πριν από δυο χρόνια, είχαν προχωρήσει στη διάθεση ενός limited edition cup, που είχε φιλοτεχνήσει η Έφη Παπαϊωάννου, το οποίο εξαντλήθηκε αμέσως.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πέρσι μαζί με την κύπρια καλλιτέχνη Άννα Μιλτιάδου, η οποία δημιούργησε ένα μοναδικό συλλεκτικό, limited edition cup, το οποίο επίσης έγινε ανάρπαστο.

Το στοίχημα που έχει τεθεί και αυτή τη φορά από τους ανθρώπους των Costa Coffee είναι να εξαντληθούν ξανά όλα τα συλλεκτικά cups.

Γι’ αυτό και δίνουν το σύνθημα ...να ξεχειλίσουν από αγάπη οι limited edition tote bags by Έφη για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου!

Δειτε Επισης

Αξιολογούν την κατάσταση και καθορίζουν την πορεία τους οι μεταφορείς Α'-Προειδοποιούν με περαιτέρω μέτρα
Τα 25 χρόνια επιτυχίας της Elena Krashia Kannaouridou Insurance Agents & Consultants στην ασφαλιστική βιομηχανία
Καταγγέλλουν συμφέροντα πίσω από τα γηροκομεία-«Ας αναλογιστούν οι έντιμοι βουλευτές μας...»
Sarvjeet Singh (Finvasia): Η AI αλλάζει τα πάντα, από τις τράπεζες ως την υγεία
Η συνδρομητική υπηρεσία Foody Pro διευρύνεται-Ακόμα περισσότερα καταστήματα με αποκλειστικά προνόμια
Το ΧΑΚ βραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία-«Ετήσιο βραβείο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου»
22ο Συνέδριο Marketing, Advertising, Media & Communication: Ορίζοντας τη νέα εποχή της επικοινωνίας (video)
Ανδρέας Μουζουρίδης: Με την προσμονή του Ευρωμπάσκετ...Χρονιά-ορόσημο για την κυπριακή καλαθοσφαίριση το 2025
Harris Kyriakides: Στο μικροσκόπιο νομικά ζητήματα που απασχολούν τις ασφαλιστικές εταιρείες
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Καλοκαιρινό ταξίδι αυτοεκτίμησης για παιδιά