Στο δυναμικό της Red Wolf PR & Advertising ο Ονούφριος Σωκράτους

H Red Wolf PR & Advertising, γνωστή για τις καινοτόμες λύσεις της στον τομέα του marketing, διαφήμισης και επικοινωνίας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ένταξη του Ονούφριου Σωκράτους στο δυναμικό της εταιρίας ως Head of PR and Events.

Ο Ονούφριος Σωκράτους, έχοντας υπηρετήσει για χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, φέρνει μαζί του ένα νέο αέρα και οπτική σε θέματα άμεσης επικοινωνίας, στρατηγικής καθοδήγησης πελατών και δημιουργικής δομής, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα της υφιστάμενης φιλοσοφίας της Red Wolf.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Ονούφριο Σωκράτους στην ομάδα μας. Οι εξαιρετικές δεξιότητες ηγεσίας του, ο δημιουργικός του ορίζοντας και η βαθιά γνώση του στον τομέα της δημοσιογραφίας τον καθιστούν μία δυναμική προσθήκη στο ενεργητικό της ομάδας μας», δήλωσε ο Managing Director της Red Wolf, Κωσταντίνος Ντάλτας.

Από δικής του πλευράς ο Ονούφριος Σωκράτους διαβεβαίωσε ότι στόχος του είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία και το πάθος του στην επικοινωνία προκειμένου να ενισχύσει την ορατότητα του brand της Red Wolf, δημιουργώντας διαρκείς συνδέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας.

Η Red Wolf PR & Advertising ιδρύθηκε το 2016 και μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα της επικοινωνίας και του marketing, τόσο στο νησί όσο και στο εξωτερικό. Με δυο γραφεία σε Λευκωσία και Αθήνα, με πέραν των 60 βραβείων σε Κύπρο και εξωτερικό για έργα που έχει υλοποιήσει σε ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών υπηρεσιών αποτελεί το δικό σου bespoke, marketing agency!

Η Red Wolf έχει μάθει να μην ακολουθεί, αλλά να ορίζει τις τάσεις της αγοράς. Οι καινοτόμες ιδέες της δίνουν πνοή στις επικοινωνιακές δράσεις οργανισμών και φυσικών προσώπων, δημιουργώντας συναρπαστικές αφηγήσεις, που στόχο έχουν να απογειώσουν την εικόνα τους.

Με το ίδιο πάθος η Red Wolf, κινείται στη νέα εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της απαράμιλλη προσωπική φροντίδα και πρωτοποριακές ιδέες που αλλάζουν το παιχνίδι.

Μάθετε περισσότερα για τη Red Wolf στο www. redwolf.com.cy

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα