Powered by

Στη ΔΕΘ ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας κ. Ιωσήφ Ιωσήφ.

Ο κ. Ιωσήφ έχει πρσκληθεί και θα παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Ιωσήφ θα έχει επαφές και συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες της Ελλάδας και θα επισκφθεί τα περίπτερα της Έκθεσης.

Στόχος της επίσκεψης του κ. Ιωσήφ στη ΔΕΘ είναι η διεύρυνση της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Σε δήλωση του ο κ. Ιωσήφ αναφέρει ότι παρά τη ρευστότητα και τα προβήματα στη διεθνή οικονομία, διαπιστώνονται νέες προοπτικές για διεύρυνση και εμβάθυνση των ήδη πολύ αποδοτικών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Δειτε Επισης

Κοίτασμα φυσικού αερίου στον στόχο Πήγασος από την Exxon Mobil-Ανάβει το πράσινο φως για τα 125 εκατ. για GSI η ΡΑΕΚ
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Στις Βρυξέλλες για τις συνεδριάσεις Eurogroup και ECOFIN ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα στην ατζέντα
Αμελητέες ζημιές στο ΧΑΚ την Παρασκευή, εβδομαδιαία κέρδη
Κωνσταντίνος Κόμπος: Εθνικός στόχος με θετικές προεκτάσεις για την οικονομία η ένταξη στον χώρο Σένγκεν
Σωτήρης Μαρκίδης: Ο στόχος που πέτυχε για δεύτερο συναπτό έτος το Τμ. Φορολογίας-Επιστράφηκε ποσό €25 εκατ.
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Σχέδιο κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας για το 2025 από το Υπουργείο Υγείας