powered by

Άλλαξε χέρια το κτίριο του ERA Korivos

Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς απέκτησε πρόσφατα το γνωστό εμπορικό κτίριο ERA Korivos στην Πάφο.

Όπως είναι γνωστό, το κτίριο το οποίο στεγάζει τα πολυκαταστήματα ERA του ομίλου CTC (Σιακόλα) τα τελευταία χρόνια ήταν στην κατοχή της Μονάδας Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του δανεισμού του Ομίλου.

To ακίνητο βρίσκεται σε γη 39.000 τ.μ., ενώ το εμβαδό του κτιρίου ανέρχεται σε 13.500 τ.μ. Διαθέτει επιπρόσθετο συντελεστή, ώστε να κτιστούν ακόμα 8.000 τ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews το ακίνητο πέρασε πρόσφατα στην ιδιοκτησία της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών Jumbο η οποία αυξάνει διαρκώς τις τοποθετήσεις της στην κυπριακή αγορά.

Πάντως, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η ελληνική εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία νέου Jumbo στο συγκεκριμένο ακίνητο και πότε αφού ήδη λειτουργεί μεγάλο κατάστημα εντός του εμπορικού κέντρου Kings Avenue Mall. Εννοείται πως το κατάστημα ERA Korivos συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Το deal ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ και καταδεικνύει πως υπάρχει δυναμική για prime ακίνητα στην αγορά με τη REMU να έχει υλοποιήσει πολλές και μεγάλης αξίας πράξεις τα τελευταία χρόνια.

Δειτε Επισης

Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού
Silicon Park: Ζήσε και εργάσου σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται μαζί σου
Νέα καταγγελία Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών για ενδεχόμενο σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα
Νέο live bidding event στο Majestic Gardens 3 από την Altamira Real Estate
Η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη Λευκωσία
Αναπτυξιακά έργα πέραν των €300 εκατ. στη Λεμεσό υλοποιεί το ΤΕΠΑΚ-Ο προγραμματισμός μέχρι το 2030
Μοναδικές οικιστικές ευκαιρίες στην Πάφο από την Gordian