H IWC Schaffhausen παρουσιάζει το Big Pilot’ s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe

H IWC Schaffhausen συμπληρώνει τη συλλογή ‘Colors of TOP GUN’ με το Big Pilot’ s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe. Το νέο μοντέλο διαθέτει κάσα διαμέτρου 46.5 χιλιοστών από λευκό κεραμικό, καντράν μαύρου χρώματος και δείκτες με λευκό Super- Luminova®. Ο θρυλικός μηχανισμός perpetual calendar της IWC κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ‘80 και αναγνωρίζει αυτόματα τη διαφορετική διάρκεια των μηνών καθώς και τα δίσεκτα έτη. Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 52615 ο οποίος είναι ορατός από τη διάφανη πίσω πλευρά της κάσας από κρύσταλλο ζαφειριού.

IW503008_1

Το 2022, η IWC αποκάλυψε τη συλλογή Colors of TOP GUN’ η οποία αποτελείται από Pilot’ s Watches σε νέα εντυπωσιακά κεραμικά χρώματα. Με το Βig Pilot’ s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe ( Ref. IW503008), o Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας προσθέτει στη σειρά άλλο ένα μοντέλο σε λευκό κεραμικό. Το χρώμα του κεραμικού το οποίο η IWC και η Pantone έχουν χαρακτηρίσει ως ΄ΙWC Lake Tahoe’ είναι εμπνευσμένο από τις λευκές στολές και το χειμερινό σκηνικό γύρω από τη λίμνη Tahoe. Γεωγραφικά τοποθετημένη μεταξύ Καλιφόρνια και Νεβάδα, η λίμνη Tahoe αποτελεί μία ορεινή περιοχή όπου οι πιλότοι της σχολής TOP GUN προγραμματίζουν συχνές πτήσεις. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του ρολογιού συμπληρώνεται με ένα καντράν μαύρου χρώματος και δείκτες με λευκό Super- Luminova® καθώς επίσης κορώνα από ανοξείδωτο ατσάλι και λουράκι λευκού χρώματος.

IW503008_2

EKTENHΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

Τα λευκά κεραμικά είναι χαρακτηριστικά της τεχνογνωσίας της IWC σε υλικά υψηλής απόδοσης. H εταιρία πειραματίστηκε με αυτό το χρώμα ήδη από τη δεκαετία του ‘80 αμέσως μετά το λανσάρισμα του πρώτου ρολογιού χειρός με κεραμική κάσα μαύρου χρώματος από οξείδιο του ζιρκονίου. To λευκό κεραμικό δημιουργείται μέσα από μία σύνθετη διαδικασία κατά την οποία το οξείδιο του ζιρκονίου αναμειγνύεται με άλλες μεταλλικές οξειδώσεις και θερμαίνεται σε υψηλές θερμοκρασίες. Το κεραμικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις εκδορές και ιδιαίτερα ελαφρύ, γεγονός που το καθιστά το ιδανικό υλικό για Pilot’ s Watch.

IW503008_3

ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

To Big Pilot’ s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe διαθέτει τον θρυλικό μηχανισμό Perpetual Calendar ο οποίος διαμορφώθηκε από τον Kurt Klaus και έκτοτε αναβαθμίζεται διαρκώς ως προς τη λειτουργικότητα του. Ο μηχανισμός αναγνωρίζει αυτόματα τη διαφορετική διάρκεια κάθε μήνα καθώς και τα δίσεκτα έτη και δεν απαιτεί χειροκίνητη προσαρμογή μέχρι το 2100. H διπλή ένδειξη φάσεων σελήνης η οποία αποτελεί πατέντα της IWC απεικονίζει τη σελήνη όπως φαίνεται τόσο από το βόρειο όσο και από το νότιο ημισφαίριο. Ταυτόχρονα, ο μηχανισμός είναι τόσο ακριβής ώστε αποκλίνει μόνο κατά μία ημέρα για τα επόμενα 577.5 έτη. Ο μηχανισμός διαθέτει επίσης διπολικό σύστημα κουρδίσματος Pellaton και απόθεμα ενέργειας επτά ημερών ενώ είναι ορατός από το διάφανο πίσω μέρος της κάσας από κρύσταλλο ζαφειριού.

IWC_Lewis Hamilton

Το Big Pilot’ s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2023. Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι του ρολογιού μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα MY IWC και να επωφεληθούν από την επέκταση της Διεθνούς Περιορισμένης Εγγύησης του ρολογιού τους από 2 σε 8 έτη.

iw503008-4

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου