Εξωραΐζεται ο κάθετος δρόμος του λιμανιού Λεμεσού-Η εταιρεία που ανέλαβε το έργο

Νέα εικόνα αναμένεται να αποκτήσει ο κάθετος δρόμος του λιμανιού Λεμεσού, με ένα έργο που επιδιώκει να αποτελέσει ένα σημαντικό ακόμα βήμα προς μια πιο πράσινη Λεμεσό.

Πρόσφατα, έπεσαν οι υπογραφές της σύμβασης μεταξύ του Τμήματος Δημοσίων Έργων και της εταιρείας House and Garden, για το έργο τοπιοτέχνησης του κάθετου δρόμου λιμανιού Λεμεσού.

Το έργο τοπιοτέχνησης αφορά τμήμα δρόμου που ενώνει το λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου μήκους 6,6 χλμ. συνολικά, με φορέα υλοποίησης το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Πιο αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος άρδευσης και φύτευση / τοπιοτέχνηση των χώρων πρασίνου, καθώς και την τοπιοτέχνηση έξι κυκλικών κόμβων, τη φύτευση 1.500 δέντρων και πέραν των 25.000 θάμνων.

Τονίζεται ότι ο Δήμος Λεμεσού συμμετείχε στις διαβουλεύσεις και στους σχεδιασμούς του συνολικού έργου κατασκευής, καταθέτοντας εισηγήσεις και προτάσεις στις αρμόδιες Αρχές, ενώ σημαντικός θα είναι και ο ρόλος του στην συντήρηση του χώρου πρασίνου.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2023 και μετά την περάτωσή του, ο Δήμος Λεμεσού θα αναλάβει τη συντήρηση του χώρου πρασίνου που θα δημιουργηθεί.

Ποια είναι η House and Garden
Από το 1981, η εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό δραστηριοποιείται στους τομείς των εισαγωγών και εξαγωγών φυτών, στη φυτική παραγωγή, αλλά και την παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού τοπίου, συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συντήρησης.

housegarden2

Η House and Garden βρίσκεται σε μια έκταση περίπου 75.000 τετραγωνικών μέτρων, στα περίχωρα της Λεμεσού, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι, έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών για τριάντα χρόνια. Σε αυτή τη βάση, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής που της επιτρέπει να παρέχει υπηρεσίες σε παγκόσμια βάση.

housegarden3

Από την ίδρυση της εταιρείας και με την πάροδο των ετών, η House and Garden έχει γίνει ένας ποιοτικός πάροχος όλων των υπηρεσιών της στον τομέα του σχεδιασμού τοπίου, της κατασκευής, της συντήρησης και της παροχής συμβουλών. Η εταιρεία ηγείται επίσης των εισαγωγών μιας μεγάλης γκάμας φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

housegarden3

Έχει εξειδίκευση στον σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση προσαρμοσμένων κήπων από μικρές κατοικημένες περιοχές έως τις μεγαλύτερες εμπορικές πλατείες. Καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, η εταιρεία είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο εξωραϊσμού από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του. Στη συνέχεια, παρέχονται επαγγελματικές υπηρεσίες συμβουλευτικής και συντήρησης.

housegarden1

Από τους πιο μικρούς κήπους μέχρι τα πιο μεγαλειώδη ακίνητα, η εταιρεία μπορεί να επιμεληθεί κήπους όλων των σχημάτων, στυλ και μεγεθών.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας