Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Εξωραΐζεται ο κάθετος δρόμος του λιμανιού Λεμεσού-Η εταιρεία που ανέλαβε το έργο

Νέα εικόνα αναμένεται να αποκτήσει ο κάθετος δρόμος του λιμανιού Λεμεσού, με ένα έργο που επιδιώκει να αποτελέσει ένα σημαντικό ακόμα βήμα προς μια πιο πράσινη Λεμεσό.

Πρόσφατα, έπεσαν οι υπογραφές της σύμβασης μεταξύ του Τμήματος Δημοσίων Έργων και της εταιρείας House and Garden, για το έργο τοπιοτέχνησης του κάθετου δρόμου λιμανιού Λεμεσού.

Το έργο τοπιοτέχνησης αφορά τμήμα δρόμου που ενώνει το λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου μήκους 6,6 χλμ. συνολικά, με φορέα υλοποίησης το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Πιο αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος άρδευσης και φύτευση / τοπιοτέχνηση των χώρων πρασίνου, καθώς και την τοπιοτέχνηση έξι κυκλικών κόμβων, τη φύτευση 1.500 δέντρων και πέραν των 25.000 θάμνων.

Τονίζεται ότι ο Δήμος Λεμεσού συμμετείχε στις διαβουλεύσεις και στους σχεδιασμούς του συνολικού έργου κατασκευής, καταθέτοντας εισηγήσεις και προτάσεις στις αρμόδιες Αρχές, ενώ σημαντικός θα είναι και ο ρόλος του στην συντήρηση του χώρου πρασίνου.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2023 και μετά την περάτωσή του, ο Δήμος Λεμεσού θα αναλάβει τη συντήρηση του χώρου πρασίνου που θα δημιουργηθεί.

Ποια είναι η House and Garden
Από το 1981, η εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό δραστηριοποιείται στους τομείς των εισαγωγών και εξαγωγών φυτών, στη φυτική παραγωγή, αλλά και την παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού τοπίου, συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συντήρησης.

housegarden2

Η House and Garden βρίσκεται σε μια έκταση περίπου 75.000 τετραγωνικών μέτρων, στα περίχωρα της Λεμεσού, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι, έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών για τριάντα χρόνια. Σε αυτή τη βάση, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής που της επιτρέπει να παρέχει υπηρεσίες σε παγκόσμια βάση.

housegarden3

Από την ίδρυση της εταιρείας και με την πάροδο των ετών, η House and Garden έχει γίνει ένας ποιοτικός πάροχος όλων των υπηρεσιών της στον τομέα του σχεδιασμού τοπίου, της κατασκευής, της συντήρησης και της παροχής συμβουλών. Η εταιρεία ηγείται επίσης των εισαγωγών μιας μεγάλης γκάμας φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

housegarden3

Έχει εξειδίκευση στον σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση προσαρμοσμένων κήπων από μικρές κατοικημένες περιοχές έως τις μεγαλύτερες εμπορικές πλατείες. Καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, η εταιρεία είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο εξωραϊσμού από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του. Στη συνέχεια, παρέχονται επαγγελματικές υπηρεσίες συμβουλευτικής και συντήρησης.

housegarden1

Από τους πιο μικρούς κήπους μέχρι τα πιο μεγαλειώδη ακίνητα, η εταιρεία μπορεί να επιμεληθεί κήπους όλων των σχημάτων, στυλ και μεγεθών.

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector: Η Κυβέρνηση δεν επιθυμεί να κάνει το έργο για χάριν του έργου
Ask Wire: Πωλήσεις διαμερισμάτων €154 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο του 2023
Πάει Προεδρικό η ανάπτυξη του 1,2 δις-Σύσκεψη την Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
Επιβεβαίωση δυναμικής και ανάπτυξης... Σε σταθερά ανοδική πορεία το 2023 ο τομέας του στοιχήματος
Dοmenica Group: Τα νέα έργα που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς(pics)
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Δημήτρης Σπαρσής: Ανακτά το καλό όνομα και εμπιστεύονται ξανά την Κύπρο οι ξένοι επενδυτές
Συναγερμός για την μαρίνα και το λιμάνι-Η στάση της Kition και οι επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης