Το Malta Credit Bureau Limited εξασφάλισε άδεια λειτουργίας ως εταιρεία πιστωτικών αναφορών

Το Malta Credit Bureau Limited μια εμβληματική κοινοπραξία της Infocredit Group, κατάφερε με επιτυχία να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας ως εταιρεία πιστωτικών αναφορών (CRA).

Η Infocredit Group ανακοινώνει με περηφάνια ότι το Malta Credit Bureau Limited, το οποίο αποτελεί κοινοπραξία της με το Malta Association of Credit Management έχει εξασφαλίσει με επιτυχία άδεια λειτουργίας ως εταιρεία πιστωτικών αναφορών (credit reference Agency, CRA). Αυτή το σημαντικό επίτευγμα σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην πιστοληπτική αξιολόγηση και τη διαχείριση του κινδύνου στην περιοχή.

Η άδεια εκδόθηκε από το Trade Licensing Unit κάτω από την δικαιοδοσία του Τμήματος Εμπορίου, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Τράπεζας της Μάλτας. Η άδεια αυτή επιτρέπει στις εταιρείες CRA να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα που φιλοξενούνται στο Central Credit Register (CCR). Αυτό το κρίσιμο βήμα διευκολύνει τη δημιουργία έγκυρων πιστοληπτικών βαθμολογιών, παρέχοντας αξιόπιστα εργαλεία για ενημερωμένες αποφάσεις χορήγησης δανείων και διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου.

"Το Malta Credit Bureau Limited θεωρεί την παρουσία μας και την αδειοδότηση μας ως CRA στη Μάλτα, ως ένα τεράστιο βήμα, και γι’ αυτό εμείς στην Infocredit Group αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτού του επιτεύγματος", δήλωσε ο Θεόδωρος Κρίγκου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group. "Επίσης υποδηλώνει τη δέσμευσή μας να αναβαθμίζουμε τις πρακτικές αξιολόγησης πιστωτικού κινδύνου και αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στη παροχή έγκυρης διαχείρισης κινδύνου."

Οι εταιρείες πιστωτικού κινδύνου όπως το Malta Credit Bureau Limited θα παίξουν ζωτικό ρόλο στο σημερινό χρηματοοικονομικό τοπίο, συλλέγοντας, αξιολογώντας και παρουσιάζοντας πληροφορίες πιστοληπτικής ιστορικότητας για άτομα και επιχειρήσεις. Αυτή η προσέγγιση ενισχύει τις πρακτικές διαχείρισης κινδύνου και επιτρέπει στις εταιρείες να λαμβάνουν έγκυρες και ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την παροχή πίστωσης.

Το Malta Credit Bureau Limited, που ειδικεύεται στην πιστοληπτική αξιολόγηση προσφέρει συμπληρωματικά προϊόντα τα οποία στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των εμπορευόμενων, των πιστωτικών ιδρυμάτων και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών της Μάλτας. Η εστίασή τους στην παραγωγή αναλυτικών αναφορών πιστοληπτικής βαθμολογίας που καθορίζουν την αξιοπιστία και την επίπεδο κινδύνου είναι μια απόδειξη της εμπειρογνωμοσύνης και της δέσμευσης που φέρνει η Infocredit Group στη συνεργασία αυτή.

Η Infocredit Group, ένας παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πιστωτικού κινδύνου και σε θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης, συνεχίζει να υποστηρίζει τον στόχο αυτής της επιχειρηματικής συνεργασίας να βελτιώσει τις πρακτικές πιστοληπτικής βαθμολόγησης και διαχείρισης κινδύνου στη Μάλτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Infocredit Group, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.infocreditgroup.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22 398 000 ή στο email: info@infocreditgroup.com.

Λίγα Λόγια για την Infocredit Group

Ο Όμιλος Infocredit είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων επιχειρηματικής πληροφόρησης και διαχείρισης κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πιστωτικού κινδύνου, κανονιστικής συμμόρφωσης AML/CTF, Due Diligence και KYC.

Με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους κινδύνους που προκύπτουν από την πιστωτική τους έκθεση και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες, λύσεις που βασίζονται σε τεχνολογία API. Τα πακέτα λύσεων έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οργανισμού.

Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στους τομείς της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Ανάκτησης Χρέους, Υπηρεσιών Τηλεφωνικού Κέντρου, Συμμόρφωσης AML/CTF, KYC, Due Diligence, Fraud Prevention, ID Verification, ESG (Environmental, Social Governance) και Επαγγελματικής Κατάρτισης, προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας πελατοκεντρικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες διαχείρισης κινδύνου οποιουδήποτε οργανισμού.

Με γραφεία σε Κύπρο, Μάλτα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και με παρουσία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, οι υπηρεσίες και οι λύσεις της καλύπτουν τη διεθνή αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο
Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα