Powered by

Στον Μάκη Κεραυνό το Μανιφέστο Επιχειρηματικής Πρακτικής του CIF

Το CYPRUS INTEGRITY FORUM πραγματοποίησε συνάντηση στις 24 Αυγούστου 2023 με τον Υπουργό Οικονομικών, Μάκη Κεραυνό, με ατζέντα των θεμάτων που αφορούσε σε σημαντικά θέματα που άπτονται της αποστολής του οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του CYPRUS INTEGRITY FORUM (CIF), Μάριος Σκανδάλης παρουσίασε το έργο και την αποστολή του οργανισμού και ευχαρίστησε τον Υπουργό Οικονομικών για την διαχρονική συνεργασία με το Υπουργείο και τον ίδιο προσωπικά. Ανέφερε τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, με έμφαση στις εποικοδομητικές συνεργασίες που έχουν θεμελιωθεί με διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς και τόνισε την αφοσίωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην αποστολή τους που δεν είναι άλλη παρά την πάταξη καλπάζουσας διαφθοράς στον τόπο μας και περαιτέρω προώθησης της διαφάνειας.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον αποτελεσματικό έλεγχο και την διαχείριση του Γε.Σ.Υ. που θα βεβαιώσει και τη βιωσιμότητα του, και την υιοθέτηση του ήδη εγκεκριμένου Κώδικα Δημόσιας Διακυβέρνησης σε όλες τις κυβερνητικές μονάδες, για τα οποία συμφωνήθηκε να υπάρχει περαιτέρω συνεργασία μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και του CIF.

Τα μέλη της Αντιπροσωπείας του CIF επέδωσαν στον Υπουργό επίσης το Μανιφέστο Επιχειρηματικής Πρακτικής, το οποίο εκπονήθηκε κατόπιν συνάντησης στρογγυλής τραπέζης με τα 12 μέλη του προγράμματος Business Integrity Forum στην Κύπρο και εξήγησαν τα οφέλη που μπορεί να έχει μια επιχείρηση-μέλος του προγράμματος. Ο Υπουργός εξέφρασε την ευχαρίστηση του για αυτό το πρόγραμμα που συνδράμει σημαντικά στην υιοθέτηση της επιχειρηματικής ηθικής συγχαίροντας τα 12 μέλη εταιρείες στην Κύπρο που εθελοντικά συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα.

Δειτε Επισης

Χωρίς ουσιαστική μεταβολή έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη
Σφυροκόπημα ΠΑΣΥΔΥ στον Χριστοδουλίδη για την ΑΤΑ...«Να επανέλθει στο 100% και να καλύψει όλους τους εργαζόμενους»
Έπεσε η ανεργία...Ετήσια μείωση 13,1% τον Απρίλιο-Η σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024
Μήνυμα Χριστοδουλίδη στις συντεχνίες για την ΑΤΑ…. «Να βοηθούμε πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη»
Τζόζη Χριστοδούλου: Η ισότητα ανδρών-γυναικών στην εργασία αναγκαία για ενίσχυση κοινωνικής συνοχής
Με οριακά κέρδη άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Επ. Οικονομικών: Επί τάπητος το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τις συντάξεις αξιωματούχων-Αίρει στρεβλώσεις
Προειδοποιεί για ανεπιθύμητα email το Τμήμα Φορολογίας-Τι συστήνει στους πολίτες
Αύξηση 4,3% στον κύκλο εργασιών στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο
Ανακατατάξεις στα μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών της Κύπρου-Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων