Wolt Market: Εδραιώνει την παρουσία του στη Λεμεσό με δεύτερο κατάστημα

Το Wolt Market διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων του στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία του με νέο κατάστημα στη Λεμεσό. Πρόκειται για το Wolt Market στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, το οποίο είναι το δεύτερο Wolt Market στη Λεμεσό και το πέμπτο συνολικά στην Κύπρο, καθώς λειτουργούν άλλα δύο στη Λευκωσία και ένα στη Λάρνακα.

Το νέο κατάστημα του Wolt Market που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, θα είναι ανοιχτό από τις επτά το πρωί, μέχρι και τα μεσάνυχτα, επτά μέρες την εβδομάδα, με παράδοση στο σπίτι σε λιγότερο από μισή ώρα και δωρεάν διανομή για τις πρώτες 14 ημέρες λειτουργίας του. Οι πελάτες του Wolt Market μπορούν μάλιστα να επιλέξουν την ώρα που επιθυμούν να φτάσει η παραγγελία τους στη διεύθυνση που επιθυμούν. Όπως ισχύει σε όλα τα καταστήματα Wolt Market, έτσι και στον Άγιο Αθανάσιο, οι χρήστες της Wolt και οι συνδρομητές του Wolt+, θα απολαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση μεγάλες προσφορές και giveaways.

Μέσω του Wolt Market, ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα που επιθυμεί, επιλέγοντας μεταξύ των καλύτερων τοπικών προϊόντων της Κύπρου, αλλά και κορυφαίων brands, καθώς και μια πλούσια γκάμα από φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άλλα τρόφιμα. Με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, η επιλογή γίνεται ακόμη πιο εύκολη, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή μετρητά. Επιπρόσθετα, μέσω του live tracking οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, έχοντας στη διάθεσή τους την ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής του Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά πως: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διευρύνουμε την παρουσία του Wolt Market στη Λεμεσό και την Κύπρο. Το άνοιγμα του Wolt Market Agios Athanasios επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ηγετική μας θέση στην αγορά της Κύπρου, η οποία ενισχύεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες, καινοτομίες και καταστήματα. Προτεραιότητά μας παραμένει η ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών μας και για αυτό και διερευνούμε διαρκώς νέες δυνατότητες και προϊόντα».

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»