Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Αναβάθμιση πάρκων και ανακατασκευή χώρων πρασίνου στη Λάρνακα (pics)

Συνεχίζεται στη Λάρνακα η δημιουργία και ανακατασκευή υφιστάμενων χώρων πρασίνου και πάρκων στην πόλη, με τον Δήμο να προβαίνει στην αναβάθμιση και στον εξωραϊσμό τριών δημοτικών πάρκων και στη δημιουργία ενός νέου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας «τα πάρκα, που αναβαθμίστηκαν, βρίσκονται στις οδούς Θέμιδος στην περιοχή Λιμανιού, Τουζ Χάνε στην τ/κ συνοικία Σκάλας και Κρίνων στην περιοχή Βεργίνας, ενώ το νέο πάρκο που δημιουργήθηκε βρίσκεται στην οδό Σειρήνων και Παύλου Μελά στην περιοχή πλησίον Αγίου Γεωργίου Κοντού. Η ανακατασκευή και η δημιουργία των πάρκων, αφορά στην τοποθέτηση χυτού δαπέδου ασφάλειας, τοποθέτηση φωτισμού και αναβάθμιση των παιδότοπων σε κάθε ένα από αυτά».

larnakaparka2

larnakaparka3

Ο Δήμος Λάρνακας «συνεχίζοντας την πολιτική του για δημιουργία πάρκων και νέων χώρων πρασίνου, οι οποίοι έχουν ήδη εξευρεθεί και στους οποίους θα γίνουν εργασίες, βρίσκεται στην παρούσα φάση στο στάδιο ωρίμανσης των διαδικασιών για ανακατασκευή άλλων πέντε πάρκων και τη δημιουργία άλλων τριών, τα οποία υπολογίζεται να αρχίσουν εντός του τρέχοντος έτους. Τα πάρκα βρίσκονται στις οδούς Κίτσου Τζαβέλα, Γκαίτε, Καλύμνου, Καλαμάτας και Σοπέν, ενώ τα νέα πάρκα θα δημιουργηθούν στις οδούς Τάσου Κωνσταντίνου, Τρικάλων και Γόρδιου Δεσμού».

Σημειώνεται ότι «οι ανακατασκευές και η δημιουργία νέων πάρκων περιλαμβάνουν χυτά δάπεδα ασφάλειας, τοποθέτηση φωτισμού και εμπλουτισμού παιγνιδιών. Κατά τα τελευταία 4 χρόνια ο Δήμος Λάρνακας έχει προβεί στην αναβάθμιση 60 πάρκων και στη δημιουργία άλλων 25 και η συγκεκριμένη προσπάθεια αποσκοπεί στη βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης, σε ευχάριστες διαδρομές αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου».

larnakaparka4

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector: Η Κυβέρνηση δεν επιθυμεί να κάνει το έργο για χάριν του έργου
Ask Wire: Πωλήσεις διαμερισμάτων €154 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο του 2023
Πάει Προεδρικό η ανάπτυξη του 1,2 δις-Σύσκεψη την Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
City Med: Νέα ανάπτυξη στον τομέα της υγείας στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού
Dοmenica Group: Τα νέα έργα που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς(pics)
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Δημήτρης Σπαρσής: Ανακτά το καλό όνομα και εμπιστεύονται ξανά την Κύπρο οι ξένοι επενδυτές
Αποδέχεται αλλά με όρια το πλαίσιο Παναγιώτου για την αγορά εργασίας η ΟΕΒ-Τι δηλώνει ο Μιχάλης Αντωνίου