Powered by

Για νέα απάτη με sms, προειδοποιούν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

Για νέα απάτη μέσω της αποστολής sms, προειδοποιεί το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, τη Δευτέρα.

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα αναφέρει ότι στη νέα απόπειρα εξαπάτησης με την αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιώντας το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων, οι παραλήπτες ενημερώνονται ότι το δέμα τους βρίσκεται στις αποθήκες των Ταχυδρομίων και καλούνται να επιβεβαιώσουν την πληρωμή του Τελωνείου (€2,39) πατώντας σε σύνδεσμο που παρέχεται.

Επισημαίνει τρία σημεία που πρέπει να προσέχει το κοινό για να διαπιστώσει ότι η επικοινωνία δεν προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τα μηνύματα σε κινητό δεν παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος www.cypruspost.post, ότι τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δεν θα επιστρέψουν αντικείμενο ή δεν θα παραδώσουν αντικείμενο επειδή δεν καταβλήθηκαν δασμοί/φόροι και ότι οι πληρωμές δεν κατεθύνονται στην πλατφόρμα διαδικτυακών πληρωμών της JCCSmart, αλλά σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Δειτε Επισης

Το νέο μεγάλο επενδυτικό μέτρο της κυβέρνησης-Προκηρύσσει το σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής €67,5 εκατ.
ΔΝΤ: Ισχυρή ανάπτυξη για την κυπριακή οικονομία, αλλά με ενδείξεις υπερθέρμανσης-Καμπανάκια και συστάσεις
Με πτώση έκλεισε τη Δευτέρα το ΧΑΚ
Στην Ολομέλεια οι αποφάσεις για πολλαπλές συντάξεις-Θολό το τοπίο, με πολλά τα ανοιχτά ζητήματα
Πάει για ψήφιση η Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Η δημιουργία και οι αρμοδιότητες της ΕΜΕΚ
Οι καλοπληρωμένοι και οι υπαμειβόμενοι τομείς-Οι κλάδοι με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες απολαβές
Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου στις κοινότητες της ανατολικής Λεμεσού-«Ο υπουργός ενδιαφέρεται πάρα πολύ...»
Χτίζει γέφυρες με Στρασβούργο και Βρυξέλλες το ΕΒΕΛ...Τα είπαν με τους ευρωβουλευτές οι επιχειρηματίες της Λεμεσού
Με απώλειες έκλεισε το ΧΑΚ στην τελευταία συνεδρία του Μαΐου
Τα συμπεράσματα της διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Γεωργίας των κοινοβουλίων μεσογειακών κρατών