Columbia Shipmanagement Cyprus: Δωρεά εξοπλισμού στην πτέρυγα νεογνών του Γ.Ν. Λεμεσού

Πρόωρα και άρρωστα νεογνά πρόκειται να επωφεληθούν από ένα νέο μόνιτορ ασθενών που έχει δωριθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από την Columbia Shipmanagement (CSM).

Η CSM, μέρος του ομίλου Columbia Group, παρέχει ανεκτίμητη βοήθεια στο τμήμα νεογνών του νοσοκομείου δωρίζοντας πρόσφατα το μόνιτορ ασθενούς για ECGM SpO2, IBP, θερμοκρασία και αναπνοή.

Η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει στο νοσοκομείο τον εξειδικευμένο σωτήριο εξοπλισμό που θα μπορέσει να βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό κατά την άμεση παρέμβαση στις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες της ζωής ενός νεογνού.

Ο Πρόεδρος και CEO, Mark O'Neil, και ο Chief Commercial Officer και Managing Director, Ανδρέας Χατζηπέτρου, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να παραδώσουν προσωπικά τον εξοπλισμό και να ευχαριστήσουν τον Χρήστο Νικολάου, Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, καθώς και τους γιατρούς και νοσηλευτές στο το νοσοκομείο, για όλη τη δουλειά που κάνουν καθημερινά στη φροντίδα νεογέννητων μωρών που χρειάζονται ιατρική παρέμβαση.

Ο κ. O'Neil είπε: Στη CSM, πιστεύουμε στις πράξεις πέρα απο τα λόγια. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας «icare» και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, ενεργούμε σύμφωνα με τη δέσμευσή μας να ανταποδώσουμε και να επενδύσουμε στην ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής μας κοινότητας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νικολάου και τη φανταστική ομάδα αφοσιωμένων γιατρών και νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για τη θερμή υποδοχή που λάβαμε. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε το νοσοκομείο και την εκπληκτική δουλειά που κάνουν στο τμήμα νεογνών».

Η Columbia Shipmanagement είναι ένας διεθνής οργανισμός με 45 χρόνια εμπειρίας ως πάροχοι διαχείρισης πλοίων και ναυτιλιακών υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης στον ναυτιλιακό κλάδο.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο