Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Back to School: Μια υπέροχη σχολική χρονιά ξεκινά παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα

Στηρίζοντας κάθε νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα υποδέχονται και φέτος μαζί τους την καινούργια σχολική χρονιά, μέσα από την καμπάνια “Back to School”.

Επιλέγοντας σχολικά είδη μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σχολικού εξοπλισμού των Υπεραγορών Αλφαμέγα, οι πελάτες της αλυσίδας διασφαλίζουν ότι τα παιδιά τους είναι πανέτοιμα για το σχολείο, κερδίζοντας παράλληλα τρεις δωροεπιταγές συνολικής αξίας €55.

Συγκεκριμένα, με αγορές σχολικών ειδών αξίας €30 και άνω σε μία απόδειξη, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα λαμβάνουν δύο δωροεπιταγές αξίας €15 από τα καταστήματα Famous Sports και Fox Kids & Baby αντίστοιχα, καθώς επίσης και μία δωροεπιταγή €25 από τα καταστήματα Electroline.

Ειδικότερα, η δωροεπιταγή των €15 από τα καταστήματα Famous Sports μπορεί να εξαργυρωθεί για σχολικά αθλητικά παπούτσια, σχολικές φόρμες και μπλουζάκια συνολικής αξίας €40 και άνω.

Η δωροεπιταγή των €15 ευρώ από τα Fox Kids & Baby μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορές σχολικού ρουχισμού Fox School αξίας €50 και άνω, ενώ η δωροεπιταγή των €25 από τα καταστήματα Electroline μπορεί να εξαργυρωθεί για οποιαδήποτε αγορά συνολικής αξίας €60 και άνω.

Οι δωροεπιταγές είναι διαθέσιμες για τους γονείς και τους μαθητές, με αγορές αξίας μόλις €30 και άνω σε μία απόδειξη και με τη χρήση της Alphamega Family Card, για ψώνια από τη μεγάλη ποικιλία σε σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη και accessories, με δημοφιλείς χαρακτήρες και brands, που διαθέτουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Η προσφορά της φετινής καμπάνιας “Back to School” θα διαρκέσει από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

Δειτε Επισης

Συστάσεις και εισηγήσεις Δημοσιονομικού Συμβουλίου στην Κυβέρνηση-Οι κίνδυνοι και η ανησυχία
Ο οδικός χάρτης της ΕΥΚ για ένα υπεράκτιο ενεργειακό οικοσύστημα στην Κύπρο
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
Ώθηση στη δυναμική του τομέα της τεχνολογίας με το νέο πλαίσιο για πολιτογραφήσεις
Άθως Δίκαιος: Η μεγαλύτερη πρόκληση, το όραμα και η σύγχρονη αρχιτεκτονική
Έδωσε από τη Λευκωσία το στίγμα πορείας της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ ο πρόεδρος της Bundesbank
Οι καταθέσεις και τα δάνεια επιχειρήσεων και νοικοκυριών-Τι λένε οι αριθμοί
ΕΚΚ: Διοικητικές κυρώσεις €6 εκ. τα τελευταία τρία χρόνια-Στόχος η πλήρης συμμόρφωση των εποπτευόμενων