Back to School: Μια υπέροχη σχολική χρονιά ξεκινά παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα

Στηρίζοντας κάθε νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα υποδέχονται και φέτος μαζί τους την καινούργια σχολική χρονιά, μέσα από την καμπάνια “Back to School”.

Επιλέγοντας σχολικά είδη μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σχολικού εξοπλισμού των Υπεραγορών Αλφαμέγα, οι πελάτες της αλυσίδας διασφαλίζουν ότι τα παιδιά τους είναι πανέτοιμα για το σχολείο, κερδίζοντας παράλληλα τρεις δωροεπιταγές συνολικής αξίας €55.

Συγκεκριμένα, με αγορές σχολικών ειδών αξίας €30 και άνω σε μία απόδειξη, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα λαμβάνουν δύο δωροεπιταγές αξίας €15 από τα καταστήματα Famous Sports και Fox Kids & Baby αντίστοιχα, καθώς επίσης και μία δωροεπιταγή €25 από τα καταστήματα Electroline.

Ειδικότερα, η δωροεπιταγή των €15 από τα καταστήματα Famous Sports μπορεί να εξαργυρωθεί για σχολικά αθλητικά παπούτσια, σχολικές φόρμες και μπλουζάκια συνολικής αξίας €40 και άνω.

Η δωροεπιταγή των €15 ευρώ από τα Fox Kids & Baby μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορές σχολικού ρουχισμού Fox School αξίας €50 και άνω, ενώ η δωροεπιταγή των €25 από τα καταστήματα Electroline μπορεί να εξαργυρωθεί για οποιαδήποτε αγορά συνολικής αξίας €60 και άνω.

Οι δωροεπιταγές είναι διαθέσιμες για τους γονείς και τους μαθητές, με αγορές αξίας μόλις €30 και άνω σε μία απόδειξη και με τη χρήση της Alphamega Family Card, για ψώνια από τη μεγάλη ποικιλία σε σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη και accessories, με δημοφιλείς χαρακτήρες και brands, που διαθέτουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Η προσφορά της φετινής καμπάνιας “Back to School” θα διαρκέσει από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

Δειτε Επισης

Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων