Powered by

Η ιστορία της Explora Journeys που... σάλπαρε για Κύπρο

Τη δραστηριοποίησή της στην εγχώρια αγορά μέσω του αποκλειστικού συνεργάτη της για την Κύπρο, Century Travel Group, εγκαινίασε η Explora Journeys.

Το γνωστό brand αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και το μακρόχρονο όνειρο του ομίλου MSC και της οικογένειας Aponte να δημιουργήσουν μια μεταμορφωτική εμπειρία πολυτελών θαλάσσιων ταξιδιών επαναπροσδιορίζοντας την κατηγορία της πολυτελούς κρουαζιέρας.

explora7

Η ιστορία της Explora Journeys ξεκινά στο Σορέντο με έναν Ναπολιτάνο καπετάνιο ferry, τον Gianluigi Aponte, ο οποίος – μαζί με την Ελβετή αγαπημένη που γνώρισε όταν ήταν επιβάτης σε ένα από τα ταξίδια του –, δημιούργησαν την MSC, μια παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία και τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο. Τώρα αυτή η Ελβετο-ιταλική ναυτική οικογένεια εκπληρώνει το όνειρο ζωής της και εγκαινιάζει την Explora Journeys, μια μοντέρνα εμπειρία κρουαζιέρας πολυτελείας.

explora5sorrento

Με 300 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλία
Τα αρχεία της οικογένειας Aponte χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα από τον οποίο αναπτύχθηκαν 300 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλία, μαζί με ένα εγγενές πάθος και σεβασμό για τη θάλασσα. Αυτό έχει περάσει από τις γενιές της οικογένειας Aponte και αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο ωκεανός παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή της εμπειρίας της Explora Journeys, επιτρέποντας στους κοσμοπολίτες ταξιδιώτες να εκμεταλλευτούν τη μοναδική του ενέργεια.

Kαθοδηγούμενη από τον προορισμό ανακάλυψη με μια εμπειρία εν πλω που παίρνει στοιχεία από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, η Explora Journeys διαθέτει 461 πολυτελείς, γαλήνιες και ευρύχωρες σουίτες, ρετιρέ και κατοικίες μπροστά στον ωκεανό.

explora6

Έχουν δημιουργηθεί με εκλεπτυσμένη ευρωπαϊκή κομψότητα, άνεση και απλότητα ως επίκεντρο για να προσφέρουν ένα πραγματικό «Σπίτι στη Θάλασσα» στους επισκέπτες.

explora3

Όσον αφορά την δραστηριοποίησή της στην Κύπρο, ναυαρχίδα της Explora Journeys, το EXPLORA I, είναι το πρώτο από τα έξι πλοία, ενώ νέα πλοία θα ακολουθήσουν το 2024, το 2025 και το 2026.

Ως το πρώτο στο είδος του, το EXPLORA I έχει μήκος 248 μέτρων (813 ποδιών) και ολική χωρητικότητα 63.900 (GT).

explora2

Τα πλοία θα είναι πανομοιότυπα και θα προσφέρουν 461 σουίτες με θέα στον ωκεανό, εννέα εστιατόρια και τις καλύτερες στην κατηγορία τους εγκαταστάσεις ευεξίας για όχι περισσότερους από 922 επισκέπτες.

Το Explora Journeys θα επισκεφθεί τη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη, τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, τον Καναδά και την Καραϊβική.

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)