Globeducate: Διακρίθηκε στα 11α Invest Cyprus International Investment Awards

Ανάμεσα στους βραβευθέντες των 11ων Invest Cyprus International Investment Awards είναι η εταιρεία Globeducate, η οποία αναγνωρίστηκε για τη συμβολή της στην κυπριακή επιχειρηματικότητα και οικονομική ευημερία του τόπου.

Η Globeducate είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς ομίλους K12 (εκπαίδευση K-12) παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1972 και ήταν αρχικά γνωστή ως NACE Schools, ενώ σήμερα διαθέτει 55+ δίγλωσσα και διεθνή σχολεία, καθώς και διαδικτυακά προγράμματα υψηλής ποιότητας, στα οποία φοιτούν 31.000 μαθητές σε 10 χώρες.

Στόχος της Globeducate, είναι να προετοιμάσει κάθε μαθητή να γίνει ένας παγκόσμιος πολίτης που θα μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον.

Τα σχολεία της ειδικεύονται σε μια ποικιλία αναγνωρισμένων, ιδιαίτερα σεβαστών διεθνών προγραμμάτων σπουδών, συμπεριλαμβανομένων του Εθνικού Προγράμματος Σπουδών της Αγγλίας (EYFS έως A Level), του International Baccalaureate (PYP to IBDP), και των εθνικών προγραμμάτων σπουδών του Καναδά, της Γαλλίας, της Ινδίας, της Ιταλίας, της Μαλαισίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου και της Ισπανίας.

Οι μαθητές της Globeducate επιτυγχάνουν υψηλούς βαθμούς και γίνονται δεκτοί σε προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 25 από τα 50 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Η ιδιότητα μέλους της Globeducate προσφέρει πολλά οφέλη για τα σχολεία, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Είναι επίσημος συνεργάτης του WWF (World Wildlife Fund) και συνεργάζεται με οικολογικά σχολεία σε κάθε χώρα, καθώς και με τη LEGO® Education και, στα σχολεία ICS, με τη Arts International.

Η Globeducate επέλεξε και επένδυσε το PASCAL Education στην Κύπρο, επεκτείνοντας έτσι την παγκόσμια της κοινότητα.

«Τώρα έχουμε σχολεία σε 10 χώρες και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους νέους συναδέλφους μας στην Κύπρο. Επιλέξαμε να επενδύσουμε στην PASCAL Education, καθώς κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας με τη διοικητική ομάδα του, γρήγορα διαφάνηκε ότι είχαμε πολλές κοινές αξίες και στόχους. Ήταν ένα δυναμικό και σημαντικό βήμα για τη μελλοντική ανάπτυξη και των δύο οργανισμών», αναφέρει σχετικά η εταιρεία.

Το PASCAL είναι ο μεγαλύτερος όμιλος αγγλικών και δίγλωσσων σχολείων K12 στην Κύπρο, με 3.000 μαθητές, ο οποίος εντάχθηκε στην Globeducate τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο όμιλος περιλαμβάνει τόσο ημερήσια όσο και οικοτροφικά σχολεία και ένα διαπιστευμένο Διεθνές Παγκόσμιο Σχολείο Μπακαλορεάτου (International Baccalaureate World School). Τα σχολεία PASCAL είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Η PASCAL Education (Cyprus) Ltd, ο μεγαλύτερος όμιλος αγγλικών και δίγλωσσων σχολείων K12 στην Κύπρο, με 3.000 μαθητές και 11 σχολεία σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις, εντάχθηκε στην Globeducate τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο όμιλος περιλαμβάνει, τόσο ημερήσια όσο και boarding σχολεία.

Τα σχολεία PASCAL είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Τα Invest Cyprus International Investment Awards παρουσιάζει η PwC Κύπρου.

Χρυσός Χορηγός η Εurobank Cyprus.

Powered by: ECOMMBX.

Διοργανωτές η ΙΜΗ και ο Ιnvest Cyprus.

Δειτε Επισης

Παρουσίαση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού του προγράμματος CARDIOCARE
Τιμητική διάκριση για Πετρολίνα και PPT Aviation Services από το Telethon
Η πορεία και το έργο της Α. Eracleous Electrical Installations Ltd
Δυνατή οικονομία για όλους: 3ο Φόρουμ Οικονομίας για το ΑΚΕΛ
Εμπιστεύομαι...
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Επαγγελματικοί σύνδεσμοι ως κρίσιμοι φορείς της οικονομίας
Μάριος Ηροδότου: Ακριβή επένδυση, αλλά δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα οι επιχειρηματίες του κινηματογράφου
Παρουσίαση θεμάτων ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας από τον Όμιλο Green Energy και τον Δήμο Αμαθούντας
Διάλεξη με θέμα «Ψυχική υγεία στην εργασία» στα κεντρικά γραφεία του ομίλου της CNP Κύπρου
Το Where to Invest Forum έρχεται για να διευρύνει τους επενδυτικούς σας ορίζοντες