Η Infocredit Group παρουσιάζει την Lexis+, την κορυφαία πλατφόρμα νομικής έρευνας

Η Infocredit Group ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία του Lexis+, μιας καινοτόμας πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί για να φέρει επανάσταση στην εμπειρία της νομικής έρευνας. Το Lexis+ αποτελεί μια προηγμένη λύση που συνδυάζει ισχυρές δυνατότητες, ευκολία χρήσης και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό, παρέχοντας στους νομικούς επαγγελματίες ένα ασύγκριτο εργαλείο έρευνας.

Το Lexis+ περιλαμβάνει δύο κύρια στοιχεία: τη Νομική Έρευνα και την Πρακτική Καθοδήγηση, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες των νομικών επαγγελματιών.

Η Νομική Έρευνα επιτρέπει στους χρήστες να αντιμετωπίζουν γρήγορα και αποτελεσματικά περίπλοκα νομικά ζητήματα. Αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα διαθέτει μια εκτενή συλλογή περιπτώσεων, παρέχοντας τις πιο ολοκληρωμένες και ενημερωμένες πηγές πληροφοριών. Μέσω μιας απλοποιημένης πλατφόρμας αναζήτησης, οι νομικοί επαγγελματίες έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συντακτικής ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων, παρέχοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για ενημερωμένες αποφάσεις.

Με την Πρακτική Καθοδήγηση, οι χρήστες μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά με σημειώσεις πρακτικής, λίστες ελέγχου, σχόλια σε έντυπες μορφές και εργαλεία σύνταξης, προσαρμοσμένα για διάφορους τομείς εφαρμογής. Με την καθοδήγηση και τις γνώσεις έμπειρων επαγγελματιών και νομικών γραφείων, το Lexis+ εξασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες της νομικής έχουν τους πόρους που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν στο έργο τους.

Για να γνωρίσετε τις εκπληκτικές δυνατότητες του Lexis+ και να δείτε τη διαφορά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα σας, η Infocredit Group προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 2 εβδομάδων. Αυτή η περίοδος δοκιμής επιτρέπει σε ενδιαφερόμενα άτομα και ομάδες να εξερευνήσουν τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας και να αξιολογήσουν την ευρεία διαθεσιμότητα πληροφοριών της.

Για δωρεάν κωδικούς πρόσβασης επικοινωνήστε στο: legaltech@infocreditgroup.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lexis+ και την πλήρη σειρά των νομικών λύσεων μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.infocreditgroup.com.

Επιπλέον, λεπτομερείς φυλλάδια είναι διαθέσιμα στο: Lexis+ - Infocredit Group Ltd.

Λίγα Λόγια για την Infocredit Group

Ο Όμιλος Infocredit είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων επιχειρηματικής πληροφόρησης και διαχείρισης κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πιστωτικού κινδύνου, κανονιστικής συμμόρφωσης AML/CTF, Due Diligence και KYC.

Με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους κινδύνους που προκύπτουν από την πιστωτική τους έκθεση και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες, οικονομικά αποδοτικές, βασισμένες σε API λύσεων, σε προσιτά και αποτελεσματικά πακέτα.

Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στους τομείς της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Ανάκτησης Χρέους, Υπηρεσιών Τηλεφωνικών Κέντρων, Συμμόρφωσης AML/CTF, KYC, Due Diligence, Fraud Prevention, ID Verification, ESG (Environmental, Social Governance) και Επαγγελματικής Κατάρτισης, προσφέρει πελατοκεντρικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες διαχείρισης κινδύνου οποιουδήποτε οργανισμού.

Με γραφεία σε Κύπρο, Μάλτα και ΗΑΕ, με παρουσία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, οι υπηρεσίες και οι λύσεις της καλύπτουν τη διεθνή αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο