Κύπριοι και ξένοι επιλέγουν την υπηρεσία Sunset Stays

Πόλο έλξης τόσο για ξένους όσο και για Κύπριους επισκέπτες της Λεμεσού αποτελεί η υπηρεσία βραχυπρόθεσμης διαμονής Sunset Stays του Sunset Gardens, της Ιmperio. Αν και λειτουργεί μόλις τέσσερις μήνες, εντούτοις έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον τομέα της φιλοξενίας, προσελκύοντας επισκέπτες, μεταξύ άλλων από την Κύπρο, το Ισραήλ, τον Λίβανο και τη Ρωσία. Πρόκειται κυρίως για ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, ενώ στους επισκέπτες περιλαμβάνονται επίσης και επιχειρηματίες.

Sunset Gardens by Imperio_1 bedlv - 3

«Στη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων μηνών, η υπηρεσία Sunset Stays έχει καταγράψει πέραν των 172 κρατήσεων, αριθμός εξαιρετικά ικανοποιητικός για το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 48% των πελατών μας, είτε μας επισκέφθηκε περισσότερες από μια φορές, είτε παράτεινε την διαμονή του μετά την εμπειρία των πρώτων ημερών στο Sunset Gardens», ανέφερε ο κ. Μίνως Περατικός, υπεύθυνος κρατήσεων.

Οι Κύπριοι επισκέπτες, σύμφωνα με τον κ. Περατικό, είναι η πρώτη σε επισκεψιμότητα κατηγορία πελατών της υπηρεσίας, με μέσο όρο διαμονής τα 2,5 βράδια, ενώ ο γενικότερος μέσος όρος διαμονής είναι τα τέσσερα βράδια.

Sunset Gardens by Imperio_2 bed 80m2 - 5

«Είναι με χαρά που παρατηρούμε ότι η υπηρεσία μας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο από την έναρξη της λειτουργίας της. Το Sunset Stays απευθύνεται σε ταξιδιώτες και επισκέπτες που αναζητούν ποιοτικά καταλύματα στη Λεμεσό, με επίκεντρο την περιοχή δίπλα στο νέο καζίνο θέρετρο της πόλης, την παραλία Ladies Mile και το My Mall Limassol. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια αλλά και για επαγγελματικά ταξίδια. Όλα δείχνουν πως οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Παραμένουμε ωστόσο προσηλωμένοι στον στόχο της συνεχούς αναβάθμισης και περαιτέρω ανάπτυξης του Sunset Stays, προς όφελος των πελατών μας και του τουρισμού ευρύτερα», συμπλήρωσε ο κ. Περατικός.

Sunset Gardens by Imperio_2 bed 80m2roof - 10

Η εμπειρία του Sunset Stays

Η υπηρεσία βραχυπρόθεσμης διαμονής Sunset Stays του Sunset Gardens τέθηκε σε λειτουργία στις αρχές Μαρτίου, οκτώ μήνες μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης κατασκευής του έργου, προσελκύοντας επισκέπτες, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Λεμεσό με την εμπειρία της διαμονής σε ένα από τα πιο σύγχρονα και βιώσιμα οικιστικά έργα της Κύπρου.

Για σκοπούς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης διατίθεται αριθμός διαμερισμάτων ενός ή δύο υπνοδωματίων, καθώς επίσης και διαμέρισμα με roof garden. Οι πελάτες του Sunset Stays απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνδυάζοντας παράλληλα πολυάριθμες δραστηριότητες σε αρμονία με τη φύση που ενισχύουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Μεταξύ άλλων, μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στον ποδηλατόδρομο, τόσο εντός όσο και εκτός του έργου, να χαλαρώσουν στην πισίνα ή να χρησιμοποιήσουν το BBQ area. Για τις ανάγκες του Sunset Stays, παρέχονται, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες housekeeping, 24ωρης φύλαξης, ναυαγοσώστη, concierge και συντήρησης.

Sunset Gardens by Imperio_2 bedlv - 1 Thumbnail

Σημειώνεται ότι σε μερικούς μήνες θα είναι διαθέσιμα και τα υπόλοιπα amenities, όπως το εστιατόριο, το business centre, το supermarket, το γυμναστήριο, καθώς και τα γήπεδα για τένις και μπάσκετ.

Σε πλεονεκτική τοποθεσία

Μεγάλο πλεονέκτημα για την υπηρεσία Sunset Stays αποτελεί η τοποθεσία στην οποία έχει ανεγερθεί η ανάπτυξη Sunset Gardens: Βρίσκεται στην ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού, δίπλα από το πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean, σε κοντινή απόσταση από το νέο Limassol Greens Golf Resort και το MyMall, μόλις ένα χιλιόμετρο από τη γνωστή και πολυσύχναστη παραλία Lady’s Mile και 10 χιλιόμετρα μακριά από το επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο της πόλης.

Το Sunset Gardens

To Sunset Gardens αποτελεί μια υπερσύγχρονη οικιστική ανάπτυξη, η οποία διαθέτει καινοτομίες και ανέσεις που διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα ζωής. Πρόκειται για το πρώτο gated community της Λεμεσού, αποτελούμενο από 330 κατοικίες, κατανεμημένες σε εξαιρετικού σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τα οποία περιβάλλονται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Αποτελεί πρότυπο πράσινης ανάπτυξης, καθώς σχεδιάστηκε με πλήρη προσανατολισμό τη βιωσιμότητα και την αειφορία. ενώ καλύπτει τις ενεργειακές του ανάγκες σε ένα σημαντικό βαθμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Διαθέτει φωτοβολταϊκά, σύστημα επεξεργασίας και χρήσης του νερού για ύδρευση των χώρων πρασίνου, καθώς επίσης και σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Η υπηρεσία Sunset Stays είναι διαθέσιμη διαδικτυακά ή τηλεφωνικώς στον αριθμό (+357)25257092

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών