Powered by

Τρία βραβεία για το City of Dreams Mediterranean στα φετινά European Property Awards

Σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες τιμήθηκε το City of Dreams Mediterranean, στα φετινά European Property Awards, όπου απέσπασε τα βραβεία Best Hotel Architecture Europe, Best Sustainable Commercial Development Europe, και Best New Hotel Construction & Design Cyprus.

Το πολυθεματικό θέρετρο, που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στο ευρύ κοινό στις 10 Ιουλίου, αναμένεται να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου, προσελκύοντας χιλιάδες νέους τουρίστες ετησίως και συμβάλλοντας σημαντικά στην καθιέρωση του νησιού ως ολόχρονου προορισμού.

rsz_cityofdreams_exterior_0017

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos κ. Grant Johnson, δήλωσε σχετικά: «Τα βραβεία που λάβαμε στο πλαίσιο των European Property Awards 2023 αποτελούν μεγάλη τιμή και αναγνώριση για την εταιρεία μας, καθώς ο οργανισμός που τα διοργανώνει καταρτίζεται από παγκόσμια εμβέλειας επαγγελματίες στον τομέα της αρχιτεκτονικής και του design. Πρόκειται για το πρώτο μας εγχείρημα εντός ευρωπαϊκού εδάφους, ένα έργο-ορόσημο που θα φέρει στην Κύπρο τα βραβευμένα πρότυπα ψυχαγωγίας και αναψυχής της Melco, εισάγοντας καινοτόμες πρακτικές στην ξενοδοχειακή βιομηχανία του νησιού. Αναμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχθούμε και επίσημα τους επισκέπτες μας στο πολυθεματικό θέρετρο, το οποίο ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του, καθώς και την υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία και τις καθηλωτικές εμπειρίες που προσφέρει».

Tο City of Dreams Mediterranean αποτελεί το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο θέρετρο της ευρύτερης περιοχής. Διαθέτει ξενοδοχείο 14 ορόφων και πέντε αστέρων με 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Επιπρόσθετα, διαθέτει συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους περί τα 8,000 τ.μ., υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park για όλη την οικογένεια, καθώς και εκλεκτούς χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειας της Melco, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα.

rsz_panormaic_suite_bedroom_with_day_time

Έχοντας σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, το City of Dreams Mediterranean είναι το πρώτο έργο ανάπτυξης στην Κύπρο που έλαβε την κορυφαία πιστοποίηση BREEAM Excellent στο στάδιο του σχεδιασμού.

Τα European Property Awards έχουν ως στόχο την αναγνώριση της αριστείας και τη διατήρηση υψηλών προτύπων στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων. Τα βραβεία, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των International Property Awards, έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του τομέα ακινήτων, απονέμοντάς τους ένα παγκόσμιας εμβέλειας πιστοποιητικό αριστείας.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
ΠΑΣΥΔΙΞΕ: Η σημασία του τουρισμού ως πυλώνα για προώθηση της ειρήνης-Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»
ΣΤΕΚ: Ισχυρό ανάχωμα ο τουρισμός...Να εργαστούμε για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος
I-STARS: Καίριος ο ρόλος του τουρισμού στην προώθηση της ειρήνης και της βιωσιμότητας
Γιώργος Τοφινής: Η επιτυχημένη πορεία του NissiBlu Beach Resort και τα σχέδια για περισσότερα ξενοδοχεία
Hermes Airports: Δεσμευμένα στην προώθηση του τουρισμού τα αεροδρόμια της Κύπρου-Στόχος η συνεχής βελτίωση
Γιατί δεν κατέθεσε μεσολαβητική πρόταση για τα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-«Ένα βήμα πίσω, για να γίνουν δύο μπροστά»
Orthodoxou Travel: Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με Journey Mentor-Τι προβλέπει η συμφωνία
Θάνος Μιχαηλίδης: Θεμέλιος λίθος για την ενδυνάμωσή του το rebranding του τουριστικού μας προϊόντος