Εξοχικές κατοικίες προς πώληση για μαγικές αποδράσεις σε Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Αμμόχωστο

Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην κυπριακή αγορά, διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο που προσφέρει μια ευρεία γκάμα από οικιστικά, αγροτικά και εμπορικά ακίνητα. Ανάμεσά τους και σύγχρονες, καλαίσθητες εξοχικές κατοικίες και επαύλεις σε προνομιακές περιοχές Λεμεσού, Πάφου, Λάρνακας και Αμμοχώστου που προσφέρονται για όσους αναζητούν εξοχικό για αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια ή μια ελκυστική επένδυση για το μέλλον ή μια άνετη και ιδανική μόνιμη κατοικία. Εμείς ψάξαμε τον κατάλογο της Altia για σας και σας παρουσιάζουμε τις ακόλουθες εξοχικές κατοικίες!

ΛΕΜΕΣΟΣ

1.Paramali

Διώροφη κατοικία με πισίνα στο Παραμάλι

Διώροφη κατοικία συνολικού εμβαδόν 177 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από χωλ, κουζίνα, τουαλέτα, σαλόνι/τραπεζαρία και βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite και ένα κυρίως μπάνιο. Επιπρόσθετα, ο δεύτερος όροφος διαθέτει πλυσταριό και roof garden. Το ακίνητο προσφέρει ημι-καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ιδιωτική πισίνα.

ΛΑΡΝΑΚΑ

2.TrionIpnodomationLarnaka

Κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα στη Λάρνακα

Διώροφη κατοικία με ιδιωτική πισίνα σε απόσταση περίπου 770μ. από το ξενοδοχείο Lordos και 340μ. από τον κεντρικό δρόμο Δεκέλειας-Λάρνακας και σε κοντινή απόσταση από την παραλία της Πύλας. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το ένα από τα οποία είναι τύπου en-suite και κοινόχρηστο μπάνιο με τουαλέτα. Επιπλέον, το ακίνητο είναι περιφραγμένο και διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, καλυμμένη βεράντα και χτιστή ψησταριά.

3.DiorofiLarnaka

Διώροφη κατοικία με πισίνα, στη Λάρνακα

Διώροφη κατοικία με πισίνα, στη Λάρνακα, περίπου 255 μ. νότια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λάρνακας. Το ισόγειο αποτελείται από χωλ, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με επιπρόσθετο καθιστικό, πλυσταριό, αποθήκη και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, και ένα κυρίως μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης, βοηθητικό κτίριο, στεγασμένο κιόσκι και πισίνα.

ΠΑΦΟΣ

4.NeoChorioPafou

Διώροφη διατηρητέα κατοικία δύο υπνοδωματίων στο Νέο Χωριό

Διώροφη διατηρητέα κατοικία δύο υπνοδωματίων με εσωτερικό εμβαδόν 180 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρία/σαλόνι με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο και μια ακάλυπτη βεράντα 75 τ.μ. Επιπλέον, στο ισόγειο υπάρχει χώρος γραφείου και μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτική πισίνα.

5.AphroditeHills

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Paphos

Ισόγεια κατοικία (αρ. 382) στο Aphrodite Hills που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας/κουζίνας, τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι τύπου en-suite και μπάνιο. Η οικία έχει εσωτερικό εμβαδόν 150 τ.μ. και υπόγειο 48 τ.μ. και περιλαμβάνει αποθήκη που χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο με ξεχωριστό ντους, τουαλέτα και λεβητοστάσιο. Υπάρχει επίσης διαμορφωμένος κήπος και ιδιωτική πισίνα.

6.Peyeia

Διώροφη κατοικία στην Πέγεια

Ημι-ανεξάρτητη διώροφη κατοικία περίπου 500μ. ανατολικά του κέντρου του Δήμου Πέγειας. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία με κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, αυλή και βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο αποθηκευτικοί χώροι και αποκλειστικό δικαίωμα χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.

7.Latchi

Παραθαλάσσια πολυτελής έπαυλη στο Λατσί

Παραθαλάσσια πολυτελής έπαυλη στο Λατσί της Πάφου, μέρος του παραθαλάσσιου έργου Venus Beach Villas, εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ποιοτικό και πολυτελή τρόπο ζωής. Αποτελείται από εσωτερικό χώρο με εμβαδόν 168 τ.μ., μεγάλο υπόγειο 102 τ.μ., σκεπαστές βεράντες 18 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 116 τ.μ. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ιδιωτική πισίνα και έναν τεράστιο διαμορφωμένο κήπο.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

8.Paralimni

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στον δεύτερο (τελευταίο) όροφο πολυκατοικίας που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, ακάλυπτη βεράντα και δύο υπνοδωμάτια. Το ακίνητο βρίσκεται εντός συγκροτήματος διαμερισμάτων και διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα και γήπεδο τένις. Βρίσκεται πίσω από το νέο δικαστικό μέγαρο Αμμοχώστου, περίπου 700 μ. βόρεια της λεωφόρου Πρωταρά που συνδέει τον Πρωταρά με το Παραλίμνι και περίπου 1,7 χλμ. δυτικά από το μέτωπο της θάλασσας.

Δείτε περισσότερες ευκαιρίες εδώ.

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας