The female boss: Οκτώ γυναίκες ηγέτιδες αποκαλύπτουν τo μυστικό της επιτυχίας (videos)

Γυναίκες δυνατές και πετυχημένες, που καταφέρνουν μικρούς και μεγάλους άθλους καθημερινά. Γυναίκες που αποφασίζουν, γυναίκες που καθορίζουν, γυναίκες που ξεχωρίζουν.

Ηγούνται, είναι δυναμικές και θέτουν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, βάζοντας τον πήχη ψηλά για να ανταποκριθούν εξίσου σε όλους τους ρόλους τους με αξιώσεις. Επαγγελματίες, σύζυγοι και μητέρες, που έχουν κερδίσει, ανάμεσα σε άλλα, και τον δικό τους προσωπικό χρόνο γι’ αυτά που αγαπούν και ονειρεύονται.

Το περιοδικό ΙN Business για δεύτερη συνεχή χρονιά έστρεψε τον φακό του στις γυναίκες που μετράνε επιτεύγματα σε επιχειρήσεις, πολιτική, κοινωνική προσφορά και θεσμούς, δημιουργώντας ένα τεύχος αφιερωμένο στο πάλαι ποτέ ασθενές φύλο.

Στο πλαίσιο αυτό, οκτώ γυναίκες επικεφαλής κυπριακών οργανισμών μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η γυναίκα και τους τρόπους με τους οποίους καταφέρνει να ισορροπεί οικογενειακή και επαγγελματική ζωή ως… the female boss.

The female boss: Στέλλα Στρατή

The female boss: Άντρεα Χατζηβασιλείου

The female boss: Άννα Πιττάλη

The female boss: Ευαγγελία Ηλιάδου

The female boss: Φωτεινή Τσίκκου

The female boss: Joanna Κασουλίδου

The female boss: Μαρία Χριστοδούλου

The female boss: Μαρία Σολωμού

Δειτε Επισης

Amathus Beach Hotel: Έκλεισε για ανακαίνιση και επανέρχεται στις 14 Μαρτίου
Park Residences: Το νέο έργο της Cybarco Development σε προνομιούχα περιοχή της Λευκωσίας
Alex Mizzi: Οι στόχοι του νέου CEO της Tryfon Tseriotis, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στον κλάδο των FMCG
Αξιοποιεί τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη η Cyfield-Η συμφωνία που υπέγραψε με τον ΚΟΑΓ
Χρίστος B. Βασιλείου: Αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού η έναρξη του Startup Innovation Lab της KPMG Κύπρου
Και οι εταιρείες αυτοκινήτων ενοικίασης στην μάχη των ακινητοποιήσεων-Η ετοιμότητά τους και τι ζητούν από το κράτος
Globeducate: Εξαγόρασε και εντάσσει στο δίκτυο σχολείων της το «The International School of Paphos»
Το νέο μοντέλο λειτουργίας της Τράπεζας Κύπρου-Οι τέσσερις τύποι καταστημάτων που εκσυγχρονίζουν το δίκτυό της
St Raphael Resort: Επαναλειτουργεί τον Μάρτιο μετά από ανακαίνιση-Τι αλλάζει στο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού
Χρυσόστομος Κρητιώτης: Οι κυριότερες τάσεις και οι μεγάλες προκλήσεις για τον τραπεζικό τομέα το 2025 (video)