Powered by

Κεραυνός για EuroAsia Interconnector: Δεν ζητήθηκαν εγγυήσεις από το κράτος

Ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός δήλωσε σήμερα πως δεν έχει ζητηθεί από τον ίδιο κάποια εγγύηση σε σχέση με το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Κρήτης.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου πως για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου – Κρήτης ζητούνται εγγυήσεις από το κράτος και ερωτηθείς πως θα γίνει αυτό και αν δημιουργούνται κάποιοι κίνδυνοι με αυτές τις εγγυήσεις, ο κ. Κεραυνός δήλωσε μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου πως αυτό το θέμα είναι υπό συζήτηση.

«Δεν έχει ζητηθεί από κανέναν, τουλάχιστον από εμένα, κάποια εγγύηση και αυτό το θέμα συζητείται ως ένα θέμα που αφορά τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι μια μεγάλη επένδυση και θα πρέπει να συζητηθεί σε βάθος σε όλες της τις πτυχές», πρόσθεσε.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business: Οι βραβευθέντες και οι υποστηρικτές των 17ων IN Business Awards
Τα projects των οκτώ μεγάλων νικητών των Young Lions Cyprus 2025 και η μεγάλη ευκαιρία τους στις Κάννες (pics)
Σπάει τα κοντέρ ο τουρισμός… Το ρεκόρ τετραμήνου, οι κύριες αγορές και πώς κινήθηκαν Ρωσία και ΗΠΑ
Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου στις κοινότητες της ανατολικής Λεμεσού-«Ο υπουργός ενδιαφέρεται πάρα πολύ...»
Oι δύο νέες μελλοντικές αναπτύξεις της Αρχής Λιμένων Κύπρου-Η στρατηγική και τα μελλοντικά σχέδια
Χτίζει γέφυρες με Στρασβούργο και Βρυξέλλες το ΕΒΕΛ...Τα είπαν με τους ευρωβουλευτές οι επιχειρηματίες της Λεμεσού
Με απώλειες έκλεισε το ΧΑΚ στην τελευταία συνεδρία του Μαΐου
Τα συμπεράσματα της διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Γεωργίας των κοινοβουλίων μεσογειακών κρατών
Νέο εργαλείο αντιμετώπισης κρίσεων πρότεινε η Μαρία Παναγιώτου στον Επίτροπο Χάνσεν
Απάντησε με λιβελλογράφημα, επιβεβαιώθηκε ως λασπολόγος ο Φαίδωνας...Τρίζει όντως αντί η άμαξα ο αμαξηλάτης