Η Remedica εισέρχεται στην αγορά των μη φαρμακευτικών προϊόντων

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica, η οποία εξήγγειλε επίσημα την είσοδο της στην αγορά ιατροτεχνολογικών, καλλυντικών και άλλων μη φαρμακευτικών προϊόντων.

Η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη σειρά προϊόντων του τομέα, σε επαγγελματίες υγείας από όλη την Κύπρο, κατά τη διάρκεια δύο εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν, στις 28 Ιουνίου στη Λεμεσό και στις 5 Ιουλίου στη Λευκωσία.

«Σήμερα, κάνουμε ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός, επεκτείνοντας την γκάμα προϊόντων μας, για να γίνουμε ένα ολοκληρωμένο «one-stop shop» για όλους τους επαγγελματίες υγείας», δήλωσε στην ομιλία του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Remedica, Δρ Μιχάλης Νεοπτολέμου.

Η απόφαση της εταιρείας, σημείωσε, να ασχοληθεί με τα μη φαρμακευτικά προϊόντα, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμά της να παρέχει ολιστική φροντίδα στους πολίτες, και να προσφέρει μια ασυναγώνιστη ευκολία και επιλογή προϊόντων στους επαγγελματίες υγείας.

Ο Δρ Νεοπτολέμου τόνισε ότι τα πέντε νέα προϊόντα που η Remedica λανσάρει στην κυπριακή αγορά, παρασκευάζονται στην ΕΕ, κάτω από τα αυστηρά πρότυπα που προνοούν οι Ευρωπαϊκές νομοθεσίες, με τις ανάλογες σημάνσεις πιστοποίησης και αδειοδότησης.

Πρόσθεσε ότι, «η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας, έχει επιμεληθεί σχολαστικά τα νέα μας προϊόντα, διασφαλίζοντας ότι πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας».

Τα πέντε νέα προϊόντα, τα οποία θα διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία, είναι:

  • Το RemeHeal Gel, ένα σπρέι υδροκολοειδούς γέλης, το οποίο βοηθά στην επίσπευση της επούλωσης ελαφρών και επιφανειακών τραυμάτων και εγκαυμάτων.
  • Το RemAthlon σπρέι, ένα καλλυντικό προϊόν με φυσικά βασικά συστατικά, το οποίο συμβάλλει στην ανακούφιση από τη μυϊκή δυσκαμψία και τους μυϊκούς πόνους.
  • Το RemeFreeze σπρέι, το οποίο συμβάλλει στην άμεση ανακούφιση από τον πόνο των μυών, των αρθρώσεων και του διαστρέμματος.
  • Το καλλυντικό RemeFoot, σε μορφή σπρέι σκόνης, το οποίο κρατά τα πόδια στεγνά και μακριά από δυσοσμίες και ερεθισμούς.
  • Το ρινικό σπρέι RemeSaline, το οποίο λειτουργεί ως πρόσθετη φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση των ρινικών συμπτωμάτων.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica ανέφερε επίσης: «Η είσοδός μας στην αγορά των προϊόντων που σας παρουσιάζουμε σήμερα, δεν μειώνει την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη φαρμάκων που σώζουν ζωές. Την ενισχύει. Μας δίνει τη δυνατότητα να αγγίξουμε τις ζωές των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών, με τρόπους που εκτείνονται ενισχυτικά προς την φαρμακευτική αγωγή».

Αγκαλιάζοντας, κατέληξε, αυτό το νέο κεφάλαιο, θα συνεχίσουμε να μεταμορφώνουμε ζωές, να ενδυναμώνουμε τα άτομα και να συμβάλλουμε σε έναν υγιέστερο και πιο όμορφο κόσμο.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο