Νέα έδρα της FC Krasava η Κύπρος με την σφραγίδα της Freedom Finance Europe

Η Freedom Finance Europe, το ευρωπαϊκό τμήμα της Freedom Holding Corp., υπογράφει αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την ποδοσφαιρική ομάδα FC Krasava στη νέα έδρα της, την Κύπρο. Με αυτό το βήμα, η ποδοσφαιρική ομάδα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας στρατηγικής συμμαχίας στο νέο της ξεκίνημα. Με αφορμή αυτή τη συνεργασία, αλλάζει και το εμπορικό σήμα της ομάδας σε “FC Krasava – Freedom24”.

Η έναρξη της συνεργασίας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, αναδεικνύει την υποστήριξη της Freedom Finance Europe προς την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει την αρχική της έδρα στη Ρωσία ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην εισβολή στην Ουκρανία.

Η Freedom Finance Europe έχει αναλάβει τη δέσμευση να συμβάλλει στην τοπική κοινότητα και να υποστηρίζει διάφορες αθλητικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Επίσης, συνεχίζει να στηρίζει τον ουκρανικό λαό από την έναρξη του πολέμου, μέσω ανθρωπιστικής και οικονομικής βοήθειας.

«Ως εταιρεία με έδρα την Κύπρο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε τη νέα ομάδα στο νησί μας. Αναζητούμε πάντα ευκαιρίες για την ανάπτυξη αθλητικών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών στην Κύπρο και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την άφιξη νέων και ταλαντούχων αθλητών, η κυπριακή αθλητική κουλτούρα θα ωφεληθεί. Τόσο στον αθλητισμό όσο και στις επενδύσεις, η στρατηγική και το ομαδικό πνεύμα είναι πρωταρχικής σημασίας και είμαστε σίγουροι ότι η νέα συνεργασία θα γίνει μια αμοιβαία επωφελής εμπειρία», δήλωσε ο Evgeniy Tyapkin, Executive Director της Freedom Finance Europe.

«Η FC Krasava-Freedom24 είναι η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα που έφυγε από τη Ρωσία μετά την έναρξη του πολέμου. Βρήκαμε ένα νέο σπίτι στην Κύπρο, αλλά διατηρήσαμε τη μοναδική μας ιστορία και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τώρα η Freedom Finance Europe γίνεται μέρος αυτής της ιστορίας. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και έχουμε φιλόδοξα μακροπρόθεσμα σχέδια για αυτό το νέο βήμα», ανέφερε ο Evgenii Savin, πρόεδρος της FC Krasava-Freedom24.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο