Powered by

Smoothie Factory: Νέες γαστρονομικές δημιουργίες Βrunch και Light Lunch

Το κεντρικό spot της Λευκωσίας Smoothie Factory, ο χώρος που από την αρχή της δημιουργίας του ξεχώρισε με τα μοναδικά του smoothies και cold-press juices αλλά και τις δημιουργικές του προτάσεις σε Superfood Bowls, Snacks και Platters, έρχεται, για ακόμα μια φορά, να μας εκπλήξει με καινούργιες γαστρονομικές δημιουργίες σε brunch και light Lunch, με την υπογραφή του γνωστού chef του Smoothie Factory, Θεόδωρου Ελευθερίου.

PHOTO (3)

Βρείτε στο νέο μενού του χώρου, δροσερές καλοκαιρινές -και όχι μόνο- προτάσεις για αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, τα πιο colourful instagrammable pancakes και τα πιο λαχταριστά buns, σερβιρισμένα με τα πιο φανταστικά αλλά ταυτόχρονα healthy smoothies ή τους φυσικούς χυμούς που προσφέρει ο χώρος. Θα λατρέψετε τα Taco Of Pancakes, την ίδια στιγμή που η Quesadilla Omelette, θα κερδίσει κάθε απαιτητικό epicurean.

PHOTO (1)

PHOTO (2)

To Smoothie Factory, βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, Στασίνου 8, και διαθέτει το μοναδικό του brunch και light lunch καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 15:00, χαρίζοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες στους θαμώνες της Λευκωσίας, τόσο στον εσωτερικό του χώρο όσο και στην βεράντα του.

PHOTO (4)

PHOTO (5)

Κάνετε τις κρατήσεις ή και παραγγελίες σας τηλεφωνικώς στο 22335151. Stay updated ακολουθώντας το Smoothie Factory σε Facebook και Instagram.

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της