Τα skateboarding vibes τώρα έχουν σπίτι με το νέο Capsule SK8 Shop στην Πλατεία Ελευθερίας

Σε ένα χώρο γεμάτο από skate vibes, στην καρδιά της Λευκωσίας, (πλατεία Ελευθερίας) η κοινότητα του Skateboarding στη Λευκωσία, καλωσόρισε με ενθουσιασμό το άνοιγμα του Capsule SK8 Shop το απόγευμα της περασμένης Παρασκευή, 7 Ιουλίου από την Capsule Skateboards, την Κυπριακή καινοτόμα εταιρεία παραγωγό των πιο ανθεκτικών skateboard στον κόσμο σύμφωνα πάντα με το παγκοσμίου φήμης Braille Skateboarding.

Το άνοιγμα του Capsule SK8 Shop στη Λευκωσία, δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το ακλόνητο όνειρο του ιδρυτή της Capsule Skateboards, Ανδρέα Χαραλάμπους, ο οποίος με αποφασιστικότητα μετέτρεψε το πάθος του να προσφέρει κάτι πρωτοποριακό στην κοινότητα του skateboard, σε μια οντότητα με παγκόσμιες πωλήσεις. Ο κύριος Χαραλάμπους είπε χαρακτηριστικά «Είναι απίστευτο συναίσθημα να βλέπεις το Capsule SK8 Shop να ζωντανεύει και να γίνεται πραγματικότητα. Αυτό είναι το κομμάτι του παζλ που έλειπε τόσο καιρό και για το οποίο καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να το υλοποιήσουμε και είναι τιμή μου που το φέρνουμε μαζί με την ομάδα μου στην κοινότητα που όλοι αγαπάμε».

Το κοινό έχει πλέον τη δυνατότητα να εξερευνήσει την μοναδική γκάμα προϊόντων σε είδη ένδυσης και υπόδησης από brands όπως HUF, PRIMITIVE, LAKAI, NEW BALANCE NUMERIC και πολλά άλλα.

Πέραν από τα κλασικά αλλά και νέα μοντέλα skateboard που η Capsule κατασκευάζει, η εταιρεία σύναψε πρόσφατα μια αποκλειστική συμφωνία με την Angry Birds, το πασίγνωστο brand που όλοι, μικροί και μεγάλοι, ξέρουμε. Αυτό σημαίνει ότι τα skateboard της Angry Bird ανά το παγκόσμιο, τα φτιάχνει η Capsule Skateboards, στην Κύπρο!

Το πάρτυ της περασμένης Παρασκευής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους παρευρισκόμενους να εξερευνούν τις ειδικές προσφορές του καταστήματος αλλά και να δοκιμάζουν την τύχη τους, λαμβάνοντας συμμετοχή σε κληρώσεις για πλούσια δώρα.

Σημαντικό γεγονός ότι λάτρεις του skateboard, άτομα που τους αρέσει το street fashion, μικροί και μεγάλοι, αλλά και μέλη της τοπικής κοινότητας συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν αυτό το σημαντικό ορόσημο.

capsuleplateia3

«Η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός που λαμβάνουμε από την κοινότητα με το άνοιγμα μας είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας», συνέχισε ο κύριος Χαραλάμπους. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου οι skateboarders και όχι μόνο, μπορούν να συνδεθούν, να μοιραστούν ιστορίες και εμπειρίες, να εμπνευστούν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της κοινότητας. Βλέποντας αυτό το όραμα να ζωντανεύει με γεμίζει με τεράστια υπερηφάνεια.»

Η εκδήλωση λειτούργησε ως απόδειξη του κοινού πάθους για το άθλημα που όλοι αγαπάμε, αλλά και της συλλογικής επιθυμίας να ξεπεράσουμε τα όρια και τα εμπόδια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, ανυψώνοντας το skateboard σε νέα ύψη.

Με γνώμονα το πάθος για βιωσιμότητα, η Capsule Skateboards στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων που όχι μόνο υπερέχουν σε απόδοση αλλά και ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους.

Μάθετε περισσότερα για τη Capsule Skateboards αλλά και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί για να παράγει τα skateboards εδώ http://bit.ly/43mzAMq

Βρείτε συνεχείς νέα για το Capsule SK8 Shop εδώ https://bit.ly/1CapsuleTech

Δειτε Επισης

Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
UBS: Οι δασμοί Τραμπ θα μπορούσαν να μειώσουν την κινεζική ανάπτυξη κατά 50% (γράφημα)
Συντονιστική Επιτροπή Αγελαδοτρόφων: Το χαλλούμι ΠΟΠ φρέναρε τον ρυθμό ανάπτυξης των εξαγωγών
CP Herbalist: Προχωρά με νέο εργοστάσιο στη Λεμεσό-Επένδυση που φέρνει επέκταση (photos)
Φόβοι αναζωπύρωσης πληθωρισμού από το υψηλό κόστος στην παγκόσμια ναυτιλία
Επιβραδύνονται οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη
Χαλλούμι: €210.000 για αναβάθμιση συστημάτων αποστολής στοιχείων διακίνησης νωπού γάλακτος
Στο μικροσκόπιο της ΕΠΑ η εξαγορά των Υπεραγορών Παπαντωνίου από την Σκλαβενίτης