powered by

Stasikratous Residences: Άρχισαν εργασίες στο δεύτερο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας (vid)

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του δεύτερου ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, μετά το επιβλητικό 360 που είναι το ψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας, η Cyfield ξεκίνησε τις κατασκευαστικές εργασίες για το Stasikratous Residences, το οποίο βρίσκεται στην πιο κοσμοπολίτικη οδό της Λευκωσίας, τη Στασικράτους.

stasikratous_perspectives-2

Πρόκειται για οικιστικό πύργο με ύψος 104 μέτρα και 26 επίπεδα. Θα διαθέτει 46 πολυτελή διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, ώστε κάθε ένοικος να μπορεί να τα μετατρέψει στο σπίτι των ονείρων του.

Η Cyfield δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες και βίντεο που καταδεικνύουν την πρόοδο των εργασιών.

357499244_674731951336655_4064093235161218494_n

357512093_674731954669988_1542795675234887153_n

357711920_674731948003322_6596916127198746005_n

Στον πρώτο όροφο του Stasikratous Residence οι κάτοικοι μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές άνεσης στο ευρύχωρο πολυτελές σαλόνι, αλλά και να χρησιμοποιούν το ιδιωτικό γυμναστήριο.

Οι συγκεκριμένοι χώροι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον παλμό της πόλης, είναι ωστόσο σε αρκετή απόσταση ώστε να μπορεί να τους απολαύσει κάποιος με απόλυτη ηρεμία.

Κάθε διαμέρισμα του Stasikratous Residences συνιστά ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το design και τη φύση, αλλά δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά την τοποθεσία, την θέα και την άνεση.

Δειτε Επισης

Korantina Homes: Καλύπτει εξ' ολοκλήρου το κόστος για το Αρχαιολογικό Μουσείο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας
Τέθηκε σε ισχύ η διαδικασία έκδοσης άδειας για αναπτύξεις μεσαίου ρίσκου-Τι αναφέρει το Υπουργείο Εσωτερικών
Διαγωνισμός για την εκβάθυνση της μαρίνας Λάρνακας-Τι περιλαμβάνει το έργο αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου
Χρονιά με την σφραγίδα της αγοράς διαμερισμάτων το 2024-Ξεπέρασαν τα €2 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών
Οι αρχιτέκτονες που πήραν το πρώτο βραβείο και αναλαμβάνουν την αναδιαμόρφωση του κτιρίου του ΤΚΑ
Με επιτυχία το 19ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης-Οι δηλώσεις των χορηγών (video)
Αυτοψία Βύρα σε έργα στο αστικό κέντρο της Λάρνακας-Πότε ολοκληρώνονται
Επενδυτική ευκαιρία με τεμάχιο μεγάλης έκτασης στον Δήμο Στροβόλου από την Altamira Real Estate
Νέο high-rise €22 εκατ. στη Λεμεσό-Πράσινο σε μεικτή ανάπτυξη 87 μέτρων στον παραλιακό
Ψάχνουν τρόπους επίλυσης των προβλημάτων των δημοσίων συμβάσεων-Η παραδοχή Βαφεάδη για τους εργολάβους