Βράβευση του οικιστικού έργου «Bel Air Mansions» του Ομίλου Εταιρείων Δ. Ζαβός

Ο Όμιλος Εταιρειών D. Zavos, ανακοινώνει ότι το νέο εμβληματικό του έργο, Bel Air Mansions, βραβεύθηκε στα European Property Awards 2023, της LAUFEN, στην κατηγορία «Architecture Multiple Residence».

Τα European Property Awards, τα οποία αντιπροσωπεύουν μια από τις πιο μεγαλύτερες αναγνωρίσεις στον κλάδο των ακινήτων στην Ευρώπη, γιορτάζουν την αριστεία και αναγνωρίζουν το δημιουργικό όραμα κάθε ομάδας, επαναπροσδιορίζοντας τα αρχιτεκτονικά πρότυπα, τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη βιωσιμότητα.

Το βραβευμένο μας οικιστικό έργο, «Bel Air Mansions», βρίσκεται στη περιοχή Γερμασόγειας και έχει σχεδιαστεί από τους Armeftis Partners & Associates Architects L.L.C. Αντανακλά την αφοσίωση της ομάδας μας στην ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό.

Σχεδιασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το Bel Air Mansions συνδυάζει άψογα τον μοντέρνο σχεδιασμό με την άνεση και προσθέτει την απαραίτητη πινελιά ποιότητας και πολυτέλειας. Αποτελείται από διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων που προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στην θάλασσα. Περιλαμβάνει επίσης κοινόχρηστη πισίνα και γυμναστήριο. Οι πωλήσεις του έργου προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και υπάρχει διαθέσιμος περιορισμένος αριθμός διαμερισμάτων. Η αποπεράτωση του έργου αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2024.

Οι επίσημες παρουσιάσεις των European Property Awards πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού δείπνου του IPAX Networking Event στο φημισμένο Marriott Hotel στο Λονδίνο, στις 27 Ιουνίου 2023.

Ο Όμιλος μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και ευχαριστεί όλα τα μέλη της ομάδας, τους συνεργάτες και τους πελάτες του για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.

  • Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός:

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός ιδρύθηκε το 1980 και εδρεύει στη Λεμεσό. Πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη γης και ακινήτων, προσφέροντας εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες καθώς επίσης και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Με πάνω από 150 εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, σε προνομιούχες περιοχές σ όλη την Κύπρο, από τα οποία 120 έχουν εκδοθεί με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Δειτε Επισης

Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Μένει στις τοπικές Αρχές μέχρι 31 Μαρτίου η αρμοδιότητα για επιτήρηση των επικίνδυνων οικοδομών
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025-Ομόφωνη πρόταση νόμου
Η εκδήλωση της Cyfield για τη νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας-Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
FIBA EuroBasket 2025: Πώς προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»
Πολυκατοικίες και κτίρια γραφείων με εμπνευσμένο σχεδιασμό από την Tor Properties
UBS: Η παγκόσμια αγορά ακινήτων και ο κίνδυνος φούσκας σε 25 μεγαλουπόλεις