Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cyta Business: Τα εργαλεία που διαθέτει για τη θωράκιση των εταιρειών (videos)

Καταλυτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, αποτελεί αναμφίβολα η προστασία της έναντι των κυβερνοεπιθέσεων.

Οι τρόποι με τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να θωρακιστεί από πιθανές απειλές στον κυβερνοχώρο, παρουσιάστηκαν εκτενώς κατά το Cyta Business Roadshow με τίτλο «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 31 Μαΐου στη Λεμεσό.

Κατά την ομιλία της, η Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, Νίκη Ιωάννου, ανέφερε πως oι απειλές κατά της κυβερνοασφάλειας είναι καθημερινές και οι ΜμΕ πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, παραθέτοντας συγκεκριμένες ενέργειες που χρειάζεται να ακολουθήσουν.

Από πλευράς του, ο Ιάσονας Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων της Cyta Business αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπιζουν οι ΜμΕ και έδωσε συμβουλές για μια ολοκληρωμένη δικτυακή αρχιτεκτονική ασφάλειας δικτύου.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος Παντζαρής, Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλεια & Λειτουργία Δικτύων & Υπηρεσιών της Cyta, παρουσίασε τις βασικές μορφές Τηλεπικοινωνιακής Απάτης κάνοντας, στη συνέχεια, εκτενή αναφορά στις διαδικασίες και συστήματα αντιμετώπισης που χρησιμοποιούνται από τη CYTA για διαχείρισή τους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ομιλίες σχετικά με την κυβερνοασφάλεια και τις ΜμΕ απηύθυναν τόσο ο Ανώτερος Σύμβουλος Κυβερνοασφάλειας της Logicom Solutions, Χρίστος Μενελάου. όσο και οSolution Sales Specialist, Modern Workplace & Security της Microsoft σε Ελλάδα και Κύπρο, Νικόλας Γιάλλουρος.

Δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα απο το Cyta Business Roadshow με τίτλο «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις»:

Δηλώσεις στο InBusiness TV από στελέχη της Cyta Business, καθώς και ομιλητές του συνεδρίου:

Δειτε Επισης

Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan
Ενδυναμώνεται η συνεργασία ΟΚΥπΥ, Ιδρύματος «Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη» και Shriners Hospitals for Children
Ημερίδα “Populism, Transparency & Integrity in Europe”