Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cyta Business: Τα εργαλεία που διαθέτει για τη θωράκιση των εταιρειών (videos)

Καταλυτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, αποτελεί αναμφίβολα η προστασία της έναντι των κυβερνοεπιθέσεων.

Οι τρόποι με τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να θωρακιστεί από πιθανές απειλές στον κυβερνοχώρο, παρουσιάστηκαν εκτενώς κατά το Cyta Business Roadshow με τίτλο «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 31 Μαΐου στη Λεμεσό.

Κατά την ομιλία της, η Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, Νίκη Ιωάννου, ανέφερε πως oι απειλές κατά της κυβερνοασφάλειας είναι καθημερινές και οι ΜμΕ πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, παραθέτοντας συγκεκριμένες ενέργειες που χρειάζεται να ακολουθήσουν.

Από πλευράς του, ο Ιάσονας Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων της Cyta Business αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπιζουν οι ΜμΕ και έδωσε συμβουλές για μια ολοκληρωμένη δικτυακή αρχιτεκτονική ασφάλειας δικτύου.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος Παντζαρής, Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλεια & Λειτουργία Δικτύων & Υπηρεσιών της Cyta, παρουσίασε τις βασικές μορφές Τηλεπικοινωνιακής Απάτης κάνοντας, στη συνέχεια, εκτενή αναφορά στις διαδικασίες και συστήματα αντιμετώπισης που χρησιμοποιούνται από τη CYTA για διαχείρισή τους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ομιλίες σχετικά με την κυβερνοασφάλεια και τις ΜμΕ απηύθυναν τόσο ο Ανώτερος Σύμβουλος Κυβερνοασφάλειας της Logicom Solutions, Χρίστος Μενελάου. όσο και οSolution Sales Specialist, Modern Workplace & Security της Microsoft σε Ελλάδα και Κύπρο, Νικόλας Γιάλλουρος.

Δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα απο το Cyta Business Roadshow με τίτλο «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις»:

Δηλώσεις στο InBusiness TV από στελέχη της Cyta Business, καθώς και ομιλητές του συνεδρίου:

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου