Γεγονός η συνεργασία μεταξύ CIM-Cyprus Business School και Πανεπιστημίου Cambridge

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεξίωση για την έναρξη συνεργασίας μεταξύ του CIM-Cyprus Business School και του Judge Business School, Executive Education, University of Cambridge.

Σε ομιλία της η Διευθύντρια Ανοικτών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου του Cambridge, Allison Wheeler-Heau, είπε πως οι δύο πλευρές μοιράζονται ένα κοινό όραμα για βελτίωση του management για το κοινό καλό και να βοηθήσει τους ανθρώπους να γίνουν οι καλύτεροι ηγέτες, «κρίσιμο στη σημερινή εποχή», είπε.

«Το πρόγραμμα Transformational Leadership δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο», συνέχισε. «Δεν πρόκειται μόνο για τη Διοίκηση. Οι ηγέτες πρέπει να ενθαρρύνουν τους εργαζομένους ώστε αυτοί να προσαρμόζουν τις μεθόδους τους και να είναι ευέλικτοι», είπε, μεταξύ άλλων.

Προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του Διευθύνοντα Συμβούλου του CIM-Cyprus Business School Γιάνγκου Χατζηγιάννη ο οποίος χαρακτηριστικά εξέφρασε τη χαρά και υπερηφάνειά του για τη σύναψη της συνεργασίας. Η επιτυχία πίσω από τη συνεργασία οφείλεται σε τρία χαρακτηριστικά, τόνισε, στο όραμα, στη δέσμευση και στην επιμονή. «Ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Συνεχίσαμε μέχρι να γίνει η συνεργασία πραγματικότητα», σχολίασε, αφού πρώτα αποκάλυψε πως εντόπισε ένα κενό στην αγορά γεγονός που παρακινείσαι το ακαδημαϊκό ίδρυμα στο να προχωρήσει με αυτή την «τολμηρή» όπως την χαρακτήρισε κίνηση,.

"Η καρδιά μου ήταν πάντα στο Πανεπιστήμιο του Cambridge", ήταν τα λόγια του κ.Χατζηγιάννη ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το ΔΣ για το μεγάλο αυτό βήμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κρατικοί αξιωματούχοι, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φορείς από τον χώρο της εκπαίδευσης.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων