Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Λαμπερά εγκαίνια στο νέο «Destination Porsche» στη Λεμεσό

Σε μια υπέροχη βραδιά, η Porsche Cyprus γιόρτασε τα εγκαίνια του Destination Porsche στη Λεμεσό. Στα λαμπερά εγκαίνια του Home For Dreamers, παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, συνεργάτες της εταιρίας και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση και ξενάγηση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ από την κα. Παυλίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager της A.I. Motokinisi Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και επίσημοι προσκεκλημένοι, όπως ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Porsche AG, κ. Yves Becker-Fahr και από την Porsche Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα. Irina Kauk, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Λειτουργιών, κ. Steffen Fleck και η Επικεφαλής Νότιας & Ανατολικής Περιφέρειας, κα. Anna Osterthun.

Μετά τις σύντομες ομιλίες του Διευθύνοντα Συμβούλου της Porsche στην Κύπρο κ. Ιάκωβου Ιακωβίδη και της κα Irina Kauk, ακολούθησε η τελετή των εγκαινίων και ένα υπέροχο cocktail party στον χώρο του νέου εμπορικού concept. Οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσα σε άλλα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα φανταστικό digital mapping show που παρουσίαζε την εξέλιξη της Porsche.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το τέταρτο Porsche Centre που υιοθετεί το νέο εμπορικό concept «Destination Porsche» στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και ένα από τα πρώτα παγκοσμίως.

Το νέο Destination Porsche Λεμεσού βρίσκεται στον αριθμό 61 της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου. Περιλαμβάνει γραφεία και μια έκθεση με εμβαδόν 1080 τετραγωνικών μέτρων.

Δειτε Επισης

Δέκα χρόνια επιτυχούς πορείας για την Physalis Ltd
Voici La Mode: Φέρνει στην Κύπρο το βρετανικό premium brand Jaeger
Coca Cola HBC: Corporate Affairs & Sustainability Manager Cyprus ο Ανδρέας Γιόρτσιος
M&S Κύπρου: Fashion That Matters με την υπογραφή της Ραμόνα Φίλιπ
Νέα brand manager του Bean Bar η Αντωνία Κουμέττου
Η σειρά των Arla Protein Puddings είναι εδώ και αποτελεί το ιδανικό σνακ
Βραβεύονται οι πιο καινοτόμες και δημιουργικές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες
4ο Lidl Wellness Camp: Ζούμε συνειδητά, σημαίνει ζούμε καλύτερα
Νέα εποχή για το M&S στην Ακρόπολη με σύγχρονη και οικολογική όψη
Ψήνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό για το χαλλούμι οι αιγοπροβατοτρόφοι