Η Kyndryl στο 2ο CITEA Digital Cyprus Conference

Το 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023 έρχεται αυτό τον μήνα για να υποδεχθεί ειδικούς στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις των έξυπνων τεχνολογιών που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια.

Το Συνέδριο, που κατά την περσινή πρώτη του διεξαγωγή απέσπασε εξαιρετικά θετικά σχόλια, θα περιλαμβάνει και φέτος μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν στη ψηφιακή ζωή. Η πρώτη ενότητα, με τίτλο "Innovation In Business," θα παρουσιάσει ομιλίες που εστιάζουν στην καινοτομία στις επιχειρήσεις. Στο δεύτερο μέρος, με τον τίτλο "All About Smart," οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην έξυπνη τεχνολογία και τον τρόπο αξιοποίησής της στους οργανισμούς τους.

Το τρίτο μέρος φέρει τον τίτλο «Smart Cyprus: Todays Reality And Future Prospects» και θα περιέχει σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, στο επίκεντρο των οποίων θα τεθούν οι τρέχουσες συνθήκες σε τοπικό επίπεδο αλλά και οι προοπτικές του μέλλοντος.

Η κινητικότητα προϊόντων & υπηρεσιών, το τεχνολογικό ταξίδι του πελάτη και η Τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την αυτοματοποίηση εργασιών ρουτίνας είναι από τα βασικά θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, ενώ, αναφορά θα γίνει και στο επίκαιρο όσο ποτέ ζήτημα της κυβερνοασφάλειας.

Συμμετοχή στο Συνέδριο θα έχουν ηγετικά πρόσωπα και εμπειρογνώμονες στον τομέα της τεχνολογίας που εκπροσωπούν κορυφαίες εταιρείες και Οργανισμούς με παγκόσμια επιρροή.

Παρουσία της Kyndryl

Ο Dr. Jamshid Vayghan, Vice President, Distinguished Engineer και CTO Strategic Markets Group της Kyndryl αποτελεί ένα από τα πρόσωπα αυτά, που θα παραβρεθούν στο γεγονός για να μοιραστούν τις πολύτιμες γνώσεις τους με το κοινό.

Μέσα από τη σημερινή του θέση, ο Dr. Jamshid Vayghan ηγείται των τεχνικών ομάδων της Kyndryl σε 49 χώρες σε 4 ηπείρους και συνεργάζεται με επιχειρηματικούς εταίρους για την υποστήριξη των ταξιδιών μετασχηματισμού των πελατών σε διάφορους κλάδους. Παλαιότερα, κατείχε διάφορους ρόλους ηγεσίας σε τεχνικές ομάδες στην IBM, ηγούμενος πρωτοβουλιών ψηφιακού επιχειρηματικού μετασχηματισμού με τη βοήθεια της πληροφορικής σε όλο τον κόσμο. Ο Jamshid έχει πολυεπίπεδη εκπαίδευση και καριέρα και έχει ζήσει και εργαστεί σε τέσσερις ηπείρους. Εκτός από επικεφαλής ψηφιακών επιχειρηματικών μετασχηματισμών σε διάφορους κλάδους, υπήρξε και ερευνητής και καθηγητής πανεπιστημίου με πρακτική εμπειρία στην επιχειρησιακή αρχιτεκτονική, το cloud, τα δεδομένα, την Τεχνητή Νοημοσύνη, τον εκσυγχρονισμό συστημάτων και εμπειρία στη χρήση τους για την καινοτομία και την επίλυση προβλημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023, θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2023 στο Hilton Nicosia και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον στελεχών C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, Dataknights, Datatech, Huwaei, IBM, KPMG, Kyndryl, NetU, Parsectix, SoftOne, Xenatus Global

Robotics Solution Partner: ASBIS

Εκθέτες: Fortinet, MS Electronics, Veracloud

Ακαδημαϊκός Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

H Harman Kardon λανσάρει στην Κύπρο 3 νέα Bluetooth ηχεία που απογειώνουν την ακουστική εμπειρία
One Channel: Νέο κανάλι στους κυπριακούς δέκτες με άρωμα Mega Ελλάδος
Πέντε νέες καινοτόμες λύσεις στον τομέα του Generative AI ανακοινώνει η Amazon Web Services
Με συνεργασία CABLENET-COSMOTE TV... παίζουν μπάλα στην Ελλάδα ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος FC και Καρμιώτισσα
A. Jugnauth: Η πυξίδα πλοήγησης για τις επιχειρήσεις και η παρουσία χάκερ
Κυβερνοασφάλεια: Τι πρέπει να προσέξουν οι ΜμΕ και πώς να... πείσουν τους CEO's να επενδύσουν
Θ. Θεράποντος: Το πορτοφόλι ψηφιακών ταυτοτήτων της Ε.Ε. απλοποιεί τις διαδικασίες
J. Thompson: Οι αναδυόμενες τεχνολογίες οδηγούν στην ανάπτυξη
Πάρις Σάββα: Η Fortinet και το ανθρώπινο στοιχείο στην κυβερνοασφάλεια
Samsung: Λανσάρει το The Wall for Virtual Production στην Ευρώπη