Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η TBWA\Entelia συμμετείχε στο φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα SEA LEGS

Είναι αλήθεια πως, όταν οι επιχειρήσεις επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η επένδυση αυτή θα είναι πολλαπλά ωφέλιμη, με εγγυημένη, σταθερή απόδοση. Και η TBWA\Worldwide το γνωρίζει πολύ καλά, γι’ αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια είναι η αδιαμφισβήτητη ηγετική δύναμη στον κόσμο της διαφήμισης και της δημιουργίας. Η επένδυση στον άνθρωπο είναι επένδυση στο μέλλον.

Πρώτα άνθρωποι, μετά ηγέτες

Στο πλαίσιο αυτό, η TBWA\Worldwide διοργάνωσε από τις 22 έως τις 26 Μαΐου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα SEA LEGS, δίνοντας την ευκαιρία σε ανερχόμενα στελέχη από την παγκόσμια δημιουργική κολεκτίβα της TBWA να συναντηθούν στη Μαδρίτη, κατόπιν ειδικής πρόσκλησης, να συνδεθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία και, εντέλει, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, διεξήχθησαν σεμινάρια με εισηγητές leadership coaches και πολύπειρους, εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου.

Το SEA LEGS είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης στελεχών, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για στελέχη που εργάζονται στον χώρο της διαφήμισης και ξεχωρίζουν για την πορεία τους μέσα στο δίκτυο, για το ταλέντο, τις ικανότητες και τις επιτυχίες τους. Ειδικότερα, το πρόγραμμα εστιάζει στο κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης, καθώς και στο κομμάτι της επικοινωνίας, της πειθούς και της αποτελεσματικής ηγεσίας, πάντα υπό το πρίσμα του βασικού μεθοδολογικού εργαλείου της TBWA: του Disruption®.

Την τιμητική πρόσκληση εκ μέρους της TBWA\Entelia έλαβε η General Manager της εταιρείας, Νικολέττα Βλασίου, μια χειρονομία αναγνώρισης και επιβράβευσης του ήθους, της σκληρής δουλειάς και της προσήλωσής της στους στόχους και τις αξίες της εταιρείας.

Απευθυνόμενη η Rhonda George-Denniston, Chief Learning & Development Manager της TBWA\Worldwide, στα προσκεκλημένα στελέχη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχετε μεγάλη σημασία για το μέλλον του δικτύου μας, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι αξίζει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επιταχύνετε προς το μέλλον και να φτάσετε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Ανταπόκριση από τη Μαδρίτη

Η εμπειρία της Νικολέττας στο SEA LEGS μέσα από τα δικά της λόγια:

«Μια απίθανη εμπειρία από όλες τις απόψεις! Leaders από κάθε γωνιά της Γης, γυναίκες και άντρες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδέχτηκαν την πρόσκληση της TBWA\Worldwide να παρευρεθούν στη Μαδρίτη για ένα πραγματικό ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Όλος ο κόσμος, κυριολεκτικά, σε μία τάξη!

»Αυτές τις πέντε μέρες είχα την τύχη να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που διαπρέπουν μέσα στο δίκτυο της TBWA. Έμαθα πολλά και εξαιρετικά χρήσιμα, ορισμένα εκ των οποίων ήδη τα εφαρμόζουμε στην TBWA\Entelia, με εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στο κομμάτι της συνεργασίας και της σχέσης μας με τους πελάτες μας, όσο και στο κομμάτι των “πειρατών” μας, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εταιρείας μας».

Επενδύοντας στο μέλλον

Ο κόσμος αλλάζει, μετασχηματίζεται, γεννά προκλήσεις. Άρα και εμείς οφείλουμε να αλλάζουμε, να προσαρμοζόμαστε και να καινοτομούμε, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος. Γιατί το μέλλον ανήκει σε όσες και όσους το οραματίζονται. Και η TBWA\Entelia δεν έχει πάψει να το οραματίζεται εδώ και 28 χρόνια.

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε το Αμφιθέατρο Μακάριος Γ΄ της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας»
Αναβάθμισε την καριέρα σου με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική
Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Ενδυναμώνεται η συνεργασία ΟΚΥπΥ, Ιδρύματος «Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη» και Shriners Hospitals for Children