Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H Cryos International Cyprus προσφέρει δωρεάν εξέταση της ορμόνης AMH

Η Cryos International Cyprus, η πρώτη ανεξάρτητη τράπεζα σπέρματος και ωαρίων στην Κύπρο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, θα προσφέρει δωρεάν εξέταση της Αντιμυλλερίου Ορμόνης (AMH) σε γυναίκες μεταξύ 18 και 40 ετών και ανάλυση σπέρματος για άντρες μεταξύ 18 και 45 ετών. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη γονιμότητα και να ενδυναμώσει τις γυναίκες και τους άντρες, παρέχοντάς τους πολύτιμες γνώσεις για την αναπαραγωγική τους υγεία. Η Διεθνής Ημέρα Γονιμότητας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Ιουνίου, αποτελεί ιδιαίτερη υπενθύμιση των σημαντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν άτομα και ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν.

H εξέταση της ορμόνης AMH είναι ένας σημαντικός δείκτης του αποθέματος των ωοθηκών και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες γονιμότητας μιας γυναίκας. Αντίστοιχα στους άντρες η ανάλυση σπέρματος καθορίζει την ποιότητα του σπέρματός τους. Η ποιότητα του σπέρματος μπορεί να προσδιοριστεί εξετάζοντας διαφορετικούς παράγοντες, όπως η ικανότητα των σπερματοζωαρίων να κινούνται (κινητικότητα) και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων. Παρέχοντας δωρεάν ορμονολογική εξετάση της AMH και ανάλυση σπέρματος, η Cryos International Cyprus στοχεύει να ενθαρρύνει την πρόληψη όσο αφορά τη φροντίδα του αναπαραγωγικού συστήματος και να ενδυναμώσει τις γυναίκες και τους άντρες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές για τη γονιμότητά τους, όπως η κατάψυξη ωαρίων και σπέρματος.

Καλέστε στο 22007656 ή να στείλετε email στο nic@cryosinternational.com για να κλείσετε ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Cryos στη Λευκωσία, στις 15 Ιουνίου, από τις 09:00 έως τις 15:30. Οι ειδικοί της Cryos θα διενεργήσουν την εξέταση, θα παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε https://www.cryosinternational.com/en-gb/cy-shop/donor/ .

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε το Αμφιθέατρο Μακάριος Γ΄ της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας»
Αναβάθμισε την καριέρα σου με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική
Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan