Οι μπουτίκ KULT και ο οίκος ETRO παρουσιάζουν τις νέες συλλογές τους

Οι μπουτίκ KULT και ο ιταλικός οίκος ETRO ετοιμάζονται για ένα ξεχωριστό trunk show event, το οποίο θα γίνει την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο κατάστημα της Στασικράτους στη Λευκωσία, από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., για τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023, με sneak preview της επερχόμενης συλλογής Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024.

kult13

Με τον τίτλο Etropìa, η πρώτη συλλογή του νέου δημιουργικού διευθυντή, Marco De Vincenzo, μας παρασύρει σε ένα ταξίδι μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, σε αναζήτηση της δικής μας ατομικότητας, μέσα από την κληρονομιά και παράδοση του διάσημου οίκου. Η κληρονομιά προσεγγίζεται με μια νέα προοπτική, αναζητώντας μια εκκεντρική και ουσιαστική αισθητική, με πρωταγωνιστή τον απαγορευμένο καρπό. Ταξιδεύουμε στον κήπο της Εδέμ… και μοιάζει με παραμύθι!

kult9

Αντλώντας έμπνευση από το κίνημα των Άγγλων ζωγράφων της “αδελφότητας των Προραφαηλιτών”, δηλαδή των ζωγράφων που επιχείρησαν να ανατρέψουν την τεράστια επιρροή του Ιταλού ζωγράφου και αρχιτέκτονα της Αναγέννησης, Ραφαήλ, στην παγκόσμια τέχνη, ο Marco De Vincenzo επεκτείνει το ονειρικό και ποιητικό του όραμα, δημιουργώντας ένα νέο παράδεισο με επίκεντρο το μήλο, τον εμβληματικό καρπό της συλλογής. Βλέποντας τον εαυτό του σαν να ήταν κηπουρός με ένα παλιό βιβλίο βοτανικής, ο De Vincenzo αφήνει λουλούδια, πουλιά και εξωτικά φρούτα να εμφυσήσουν ζωή στα υφάσματα, ακροβατώντας σε μια πασαρέλα, η οποία μεταμορφώνεται σε ψυχεδελικό μοτίβο. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ γίνονται σημείο έμπνευσης για τις νέες γενιές και τις παγκόσμιες κοινότητες.

kult10

Τα γραφικά έγιναν στο Λονδίνο από τον Μαλαισιανό φωτογράφο Zhong Li, απεικονίζοντας μια παράλληλη διάσταση, όπου το σουρεαλιστικό γίνεται πραγματικό και όπου κάθε προοπτική είναι γυρισμένη ανάποδα, αφήνοντας χώρο για όνειρο και φαντασία. Τα μοντέλα παρουσιάζονται σαν σχοινοβάτες, νύμφες, μάγισσες και πριγκίπισσες, περιτριγυρισμένες από γιγάντιες σκάλες και τοίχους που διαλύονται και ξανασυγκεντρώνονται σε έναν παράδοξο λαβύρινθο, ένα παραμύθι μέσα σε φαινομενικά υπερφυσικό τοπίο. Σε αυτή τη σύγχρονη Εδέμ, σαν κάτω από ένα ξόρκι, οι πρωταγωνιστές μπορούν να περπατήσουν κατά μήκος ενός σχοινιού, να κρεμαστούν στον αέρα, να βυθιστούν σε μια συναρπαστική λήθη και να ερωτευθούν το μαγικό φρούτο.

kult11

Τα μήλα του ETRO πρωταγωνιστούν σε μια σειρά pop-up και pop-in activations, παράλληλα με την αναδιαμόρφωση επιλεγμένων μπουτίκ παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

kult14

  • Trunk show event: Πέμπτη 15 Ιουνίου
  • Στο κατάστημα KULT Στασικράτους στη Λευκωσία
  • Από τις 7 μμ έως τις 9 μμ
  • Συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023, με ένα sneak preview της συλλογής Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024

Δειτε Επισης

Ο «Αγώνας Αγάπης» της Lexus Cycling Dream Team συνεχίζεται
Μια συλλογική καλλιτεχνική δράση στον δημόσιο χώρο της Πλατείας Ζουχούρι
Έκθεση ζωγραφικής του Κύπριου καλλιτέχνη Χρίστου Χρίστου στο Cap St Georges Hotel & Resort
Το δώρο της ζωής στο MYMALL
Έκθεση του Πειραματικού Εργαστηρίου Κεραμικής Ανδρολύκου στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Στις 8 & 9 Ιουλίου τα Medochemie παγκύπρια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών
Έκθεση της Μαρίνας Ολυμπίου «An Everlasting Love»
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ τιμούν τα μέλη της μεγάλης ομάδας τους
Δικηγορική Εταιρεία Κινάνης: Έκθεση 5ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας 2023
Ατομική έκθεση της Μαρίνας Ολυμπίου «An Everlasting Love» στο ξενοδοχείο Almyra