Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Mandria Gardens: To νέο αναπτυξιακό έργο της Leptos Estates

Η Leptos Estates με χαρά ανακοινώνει την δημιουργία του νέου της συγκροτήματος διαμερισμάτων (Block 8) στο πολύ πετυχημένο έργο “Mandria Gardens το οποίο κοσμεί την μικρή κοινότητα των Μανδριών στην Πάφο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αναπτυξιακό συγκρότημα κατοικιών και διαμερισμάτων το οποίο βρίσκεται σε μια ήσυχη και γραφική τοποθεσία με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και υψηλή ποιότητα κατασκευής, τοποθετημένο κατά μήκος της εντυπωσιακής παραλιακής ζώνης των Μανδριών στην Πάφο, το Block 8 θέτει νέα πρότυπα για πολυτελή διαβίωση.

2

Αυτή η εξαιρετική ανάπτυξη προσφέρει μεταξύ άλλων πανέμορφους κήπους, μεγάλη πισίνα, άνετους χώρους στάθμευσης, μεγάλες βεράντες και ταράτσες καθώς επίσης και υπηρεσίες με πολλές οργανωμένες δραστηριότητες, διαχείρισης και συντήρησης.

Το Mandria Gardens δεν είναι απλώς ένα μέρος για άτομα που αναζητούν έναν ήρεμο τρόπο ζωής, παρέχει επίσης εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής, είναι μια φανταστική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα, είτε ως κύρια κατοικία είτε ως εξοχικό θέρετρο ή για σκοπούς ενοικίασης.

Στο συγκρότημα διατίθενται προς πώληση διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων και εντυπωσιακά ρετιρέ με τεράστιες βεράντες, με τις τιμές να ξεκινούν από 179,000 ευρώ συν ΦΠΑ, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες αγοράς και επένδυσης τόσο για Κύπριους όσο και για ξένους αγοραστές και επενδυτές.

3

Η Leptos Estates έχει επιλέξει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια για να διατηρήσει τη γοητεία και τον χαρακτήρα της περιοχής, εξασφαλίζοντας μια διαχρονική απήχηση τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες προσφέροντας ένα αρμονικό συνδυασμό σύγχρονης αισθητικής και λειτουργικότητας.

Το Leptos Mandria Gardens φημίζεται για την προνομιακή του τοποθεσία. Το έργο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πλατεία του χωριού με τα καταστήματα, τα παραδοσιακά εστιατόρια και ταβέρνες ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου, τα διάσημα θέρετρα γκολφ, τα ξενοδοχεία, τις ανέσεις και τις υπηρεσίες, καθώς επίσης την Πέτρα του Ρωμιού, αυτή η ανάπτυξη προσφέρει το τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και ευκολίας.

4

Η κεντρική του θέση μεταξύ των δημοφιλών πόλεων της Πάφου και της Λεμεσού εξασφαλίζει στους κατοίκους εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα πολιτιστικών, γευστικών και ψυχαγωγικών επιλογών, ενισχύοντας περαιτέρω την ελκυστικότητα αυτού του εξαιρετικού προορισμού διαβίωσης.

Επιπλέων με τη βελτιωμένη οδική υποδομή, οι ταξιδιώτες μπορούν να φτάσουν με άνεση σε αυτόν τον εκπληκτικό προορισμό το “Leptos Mandria Gardens” καθώς επίσης και να εξερευνήσουν τα γύρω αξιοθέατα. Η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα που παρέχει ο νέος δρόμος του αεροδρομίου της Πάφου όχι μόνο θα εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα για τους τουρίστες αλλά θα συμβάλει επίσης στη συνολική απήχηση της Πάφου ως κορυφαίου τουριστικού σημείου. Μαζί, αυτές οι εξελίξεις θα αναβαθμίσουν την τουριστική εμπειρία και θα ενισχύσουν περαιτέρω την αξία της Πάφου ως περιζήτητου προορισμού.

5

Mπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και τιμές από την ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.leptosestates.comή επικοινωνώντας στο 8000-0707(Τηλέφωνο χωρίς χρέωση) email: info@leptosestates.com για να ζητήσει το δωρεάν πληροφοριακό υλικό.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης