Χορηγία Κατηγορίας Οικονομία

Οι εκποιήσεις στο επίκεντρο συνάντησης Κεραυνού και Συνδέσμου Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων

Θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και τον τομέα δραστηριοποίησης του, συζήτησε με τον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων και Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΔΠ, κατά τη συνάντηση που έγινε στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Γιώργου Παντελή, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν το Υπουργείο για τον ρόλο του, όπως και για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει ο Σύνδεσμος, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν εκτενέστερα καίρια θέματα και προβληματισμοί που αφορούν τον τομέα και την οικονομία. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι του ΣΕΔΠ δήλωσαν την ετοιμότητά τους για εξέταση των θεμάτων που έχουν συζητηθεί με το Υπουργείο, στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας του Συνδέσμου.   

Τέλος, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων και Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Οικονομικών και στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου για τη συνάντηση και την εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Δειτε Επισης

Σε διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών για ελάχιστο φόρο 15% στις πολυεθνικές
Παραδίδει στην Αννίτα τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2024 ο Κεραυνός
Με αναβάθμιση οικονομίας και τραπεζών, σφυρίζουν λήξη της κρίσης του 2013 οι Moody’s
Με νομοθετική ρύθμιση και σε ημικρατικούς και τοπική αυτοδιοίκηση η τηλεργασία
Παράταση ημερομηνίας υποβολής της δήλωσης Φ.Π.Α.
Η διπλή αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από Moody’s
Τμ. Φορολογίας: Διακοπή στα μηχανογραφικά συστήματα από 6 μέχρι 9 Οκτωβρίου
Η εκλογική συνέλευση του ΚΕΒΕ και ο χορός των υποψηφιοτήτων για την προεδρία
Τελεσίγραφο 30 ημερών από τους οδηγούς ταξί-Προειδοποιούν με νέα δυναμικά μέτρα
Μειώθηκαν οι μέσες απολαβές μετά από επτά χρόνια