Ο Μποτρίνι ανεβάζει το επίπεδο της ιταλικής κουζίνας στο Four Seasons (photos)
InBusinessNews 07:30 - 06 Ιουνίου 2023

Με έμφαση στην αυθεντική και εκλεπτυσμένη ιταλική κουζίνα, το Sera by Ettore Botrini άνοιξε τις πόρτες του στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό.
Με επικεφαλής τον Ελληνοϊταλό βραβευμένο σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο ήρθε για να συζητηθεί και να κυριαρχήσει στον γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού.


Έμφαση στην εποχικότητα και την ποιότητα
Επιδίωξη του γνωστού σεφ είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, με έμφαση στην εποχικότητα, την ποιότητα και την χρήση πρώτων υλών τοπικής παραγωγής.



Για τον Μποτρίνι, η μαγειρική δεν είναι απλά μια δημιουργική τέχνη, αλλά τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης.

Κάθε πιάτο του Sera είναι προσεγμένο, συνδυάζοντας παραδοσιακές ιταλικές τεχνικές με την πινελιά του Έκτορα Μποτρίνι.




Το μενού συμπληρώνουν επιλεγμένα ιταλικά κρασιά, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με κάθε πιάτο.



Μοντέρνο design
Το νέο ιταλικό εστιατόριο στο Four Seasons ξεχωρίζει επίσης λόγω του μοντέρνου design και του εκλεπτυσμένου του στυλ.

O χώρος, ο οποίος φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, δημιουργεί μια αρχιτεκτονική αίσθηση αρμονίας.

Το Sera by Ettore Botrini βρίσκεται στο επίπεδο του lobby του Four Seasons και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 100 άτομα. Λειτουργεί μεταξύ 19:00 και 22:30, ενώ παραμένει κλειστό κάθε Τρίτη.
