Powered by

Το ΧΑΚ βράβευσε άριστους φοιτητές σε οικονομικά θέματα

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), στο πλαίσιο της ευρύτερης προσφοράς του και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού, έχει επιβραβεύσει πρόσφατα για ακόμη μία χρονιά, αριστούχο φοιτητή του Πανεπιστημίου Κύπρου στα οικονομικά θέματα, με το καθιερωμένο «Βραβείο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου εις μνήμην του τέως Προέδρου Συμβουλίου του ΧΑΚ Άκη Κλεάνθους».

Κατά την επίδοση βραβείων σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΧΑΚ κ. Νίκος Τρυπάτσας επέδωσε χρηματικό βραβείο €500 για τον αριστεύσαντα δευτεροετή φοιτητή με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση με κατεύθυνση τα Οικονομικά, του Τμήματος Οικονομικών της Σχολής Οικονομικών και Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου (κ. Χαραλάμπους Φάνο), ευχόμενος περαιτέρω επιτυχίες στη μελλοντική πορεία του.

Η βράβευση ενός άριστου φοιτητή/άριστης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε ετήσια βάση, αποτελεί θεσμό για το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου κατά τα τελευταία χρόνια, που σκοπό έχει την ενθάρρυνση των φοιτητών και την επιβράβευση της απόδοσης και του ήθους τους.

Δειτε Επισης

Στοιχεία 400.000 εργαζομένων μπήκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Εργασίας
Κομισιόν: Τα πέντε θετικά στοιχεία στην κυπριακή οικονομία και πέντε συστάσεις για βιώσιμη ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις
Πρωταθλήτρια στη μείωση της ανεργίας τον Απρίλιο η Κύπρος-Ιστορικό χαμηλό στον αριθμό των άνεργων νέων
Αλλαγές στη διαδικασία του ανεργιακού επιδόματος... Οι ανακοινώσεις από Γιάννη Παναγιώτου
Θέλει επέκταση των συλλογικών συμβάσεων ο Γιάννης Παναγιώτου-Τι βλέπει ως προβληματικό και ανησυχητικό
Γιάννης Παναγιώτου: Επιδίωξη η ελάφρυνση αναλογιστικής μείωσης του 12% με στοχευμένο τρόπο
Με οριακή άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου την Τρίτη
Η ΟΕΒ στη Διεθνή Συνδιάσκεψη Εργασίας...Συζητήθηκε η επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις
Ταχεία ανάπτυξη αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο-Διπλασιάστηκαν οι εταιρείες, στα 40 εκατ. τα έσοδα
Αμετάθετος στόχος ο φορολογικός μετασχηματισμός από 1η Ιανουαρίου 2026-Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της μεταρρύθμισης