Αντώνης Κόχειλας: Οι οκτώ συνήθειες των marketers του μέλλοντος

Μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της Διαφήμισης, ο Global CEO of Ogilvy Advertising, βρέθηκε στην Κύπρο για μια ξεχωριστή παρουσίαση.

Συγκεντρώνοντας τις καλύτερες συμβουλές μερικών από τους πιο σπουδαίους marketer του μέλλοντος, ο Global CEO της εταιρείας, Αντώνης Κόχειλας, συμμετείχε στο 20ο Marketing, Advertising and Communication Conference.

Σύμφωνα με τον Global CEO της εταιρείας, ο πελάτης του μέλλοντος έχει ορισμένες χαρακτηριστικές συμπεριφορές. Καταρχάς, αναζητά αποτελέσματα και όχι απλώς έγκριση. Δεύτερον, αντιλαμβάνεται τη στρατηγική ως σημείο αναχώρησης και όχι ως τελικό προορισμό. Επίσης, αναγνωρίζει την δημιουργικότητα ως μια επένδυση και όχι ως έναν κίνδυνο.

Επίσης, ο πελάτης του μέλλοντος είναι ανοικτός σε νέες ιδέες και τις υιοθετεί, αντί να τις αναλύει και να τις απορρίπτει. Αποδέχεται τι τάσεις του μέλλοντος και όχι μόνο το τι είναι καλύτερο την δεδομένη στιγμή. Επιπλέον, διαφορετικός είναι και στα σχόλια που συλλέγει.

Πλέον μοιράζεται την ανατροφοδότηση (feedback) αντί να φοβάται. Στη διαδικασία, παίζει "legos" και όχι "jenga". Όπως εξήγησε στο σημείο αυτό, τα άτομα με νοοτροπία ανάπτυξης βλέπουν τις προκλήσεις ως ευκαιρίες και τις αποτυχίες ως μαθήματα, ενώ τα άτομα που δεν βλέπουν έξω από το κουτί, περιορίζουν τον εαυτό τους και τα παρατάνε γρήγορα.

Τέλος, ένας σύγχρονος πελάτης εκφράζει ευγνωμοσύνη χωρίς διαφωνίες, λέγοντας "ευχαριστώ πολύ" αντί για "ευχαριστώ αλλά...". "Η επίδειξη ευγνωμοσύνης στους υπαλλήλους είναι ο ευκολότερος, ταχύτερος και πιο ανέξοδος τρόπος για την αύξηση της απόδοσης" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά