Η CaterPro Ltd επενδύει στο Soft1 Cloud ERP Series 6 για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό

Η CaterPro Ltd, ηγέτιδα εταιρεία για 25 και πλέον έτη στον τομέα της διανομής, συντήρησης και επιδιόρθωσης επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, επέλεξε τη λύση Soft1 Cloud ERP Series 6 της SoftOne Κύπρου, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας.

Σε συνεργασία με την Yellow Applications, επίσημο συνεργάτη της SoftOne Κύπρου η υιοθέτηση της σύγχρονης λύσης μηχανογράφησης Soft1 Cloud ERP Series 6, επιτυγχάνει την πλήρη ενοποίηση των εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων της CaterPro σε ένα ενιαίο σύστημα, καθιστώντας την εκτέλεση πολύπλοκων και χρονοβόρων καθημερινών εργασιών πιο εύκολη από ποτέ. Αξιοποιώντας τη δύναμη του cloud, τα στελέχη της εταιρείας αντλούν real-time πληροφόρηση που τους επιτρέπει να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Επιπλέον, οι προηγμένες δυνατότητες του Soft1 Cloud ERP Series 6 υποστηρίζουν τη λήψη, καταχώρηση, επεξεργασία και δρομολόγηση παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τη διαμόρφωση αυτοματοποιημένων εντολών αγοράς που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στη ζήτηση προϊόντων της CaterPro.

Ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting, η λύση ERP της SoftOne παρέχει στα στελέχη της εταιρείας ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τη πορεία των παραγγελιών και την καταμέτρηση των ειδών αποθήκης, εξασφαλίζοντας βέλτιστη οργάνωση και ορθό προγραμματισμό όλων των απαιτούμενων ενεργειών. Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει αναλυτική εικόνα για το συνολικό και επιμέρους κόστος των εργασιών, επιτρέποντας στην CaterPro την ευκολότερη διαχείριση και αξιολόγηση των project της.

Η επιτυχημένη υλοποίηση του Soft1 Series 6 ενισχύει την παραγωγικότητα των ανθρώπων της CaterPro, βελτιώνοντας την καθημερινή τους απόδοση. Την ίδια στιγμή, οι λύσεις AI του Soft1 ERP ενισχύουν την αυτοματοποίηση και την εκτέλεση πολύπλοκων εργασιών, μειώνοντας αισθητά τα περιθώρια λάθους, επιτρέποντας στα στελέχη της εταιρείας να επικεντρωθούν σε άλλες σημαντικές και σύνθετες εργασίες.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών