Ellinas Finance: Πέντε σημαντικές διακρίσεις στα Global Banking & Finance Review 2022

Στη λίστα των «Global Banking and Finance Awards 2022» που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία και εγκυρότητα το διεθνές οικονομικό περιοδικό Global Banking & Finance Review βρίσκεται η Ellinas Finance, με πέντε σημαντικές διακρίσεις, καθώς αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία Best Micro Finance Company Cyprus 2022, βραβείο που κατακτά η εταιρεία για τρίτη συνεχή χρονιά.

Επιπλέον, στην ίδια ψηφοφορία, η Ellinas Finance κατάφερε να κατακτήσει την ανώτερη διάκριση στις κατηγορίες Best Factoring Company Cyprus 2022, Best SME Finance Company Cyprus 2022, Best Online Finance Company Cyprus 2022, και τέλος στην κατηγορία Fastest Growing Online Finance Company Cyprus 2022.

Από το 2011, τα Global Banking & Finance Awards® τιμούν εταιρείες που ξεχωρίζουν σε συγκεκριμένους τομείς εμπειρογνωμοσύνης στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο. Τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την καινοτομία, τα επιτεύγματα, τη στρατηγική, τις προοδευτικές και εμπνευσμένες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κοινότητα.

Το 2021 η Ellinas Finance αναδείχθηκε από το Global Banking & Finance Review πρώτη στις κατηγορίες Best Factoring Company Cyprus 2021, Best Micro Finance Company Cyprus 2021

Best SME Finance Company Cyprus 2021 και The Next 100 Global Awards 2021 - Financial Institution - Corporate Finance and Factoring.

O Νέαρχος Πετρίδης, CEO της Ellinas Finance σχολιάζοντας τις νέες βραβεύσεις της εταιρείας επισήμανε πως οι διεθνείς αυτές διακρίσεις "Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την αναγνώριση αυτή από το Global Banking & Finance Review, καθώς συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε τη δύναμή μας ως η κορυφαία εταιρεία εναλλακτικών χρηματοδοτήσεων στην Κύπρο. Είμαστε βαθιά προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση των ατομικών και εταιρικών πελατών μας, καθώς και στην πρωτοποριακή ανάπτυξη νέων λύσεων που θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να χρηματοδοτούν τις δραστηριότητές τους με πιο αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο. Η δέσμευση της εταιρείας μας για βιώσιμες επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ψηφιοποίησης των υπηρεσιών μας για τους πελάτες μας και το στρατηγικό μας όραμα, είναι αυτό που ξεχώρισε ως ξεκάθαρος νικητής".

Η Ellinas Finance απολαμβάνει σήμερα ηγετική θέση στη κυπριακή αγορά, διπλασιάζοντας τον αριθμό των πελατών της από το 2017, και αυξάνοντας το ποσό των χρηματοδοτήσεων που έδωσε, με την Εταιρεία να διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, με την τελευταία 5ετία οι χρηματοδοτήσεις που παρέχει να αγγίζουν πέραν των 5 εκ. ευρώ ετησίως. Μια ανοδική πορεία που επηρέασε και πολλά από τα προϊόντα που προσφέρει η Ellinas Finance, με κορωνίδα τις υπηρεσίες Factoring, οι οποίες ξεκίνησαν το 2018, με ένα κύκλο προεξόφλησης τιμολογίων μισού εκατομμυρίου ευρώ, ανεβαίνοντας -4 χρόνια μετά- στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Στην ίδια πορεία και η ταχέως αναπτυσσόμενη υπηρεσία μικροδανεισμού GoGet, που αποτελεί την πρώτη κυπριακή πλατφόρμα που προσφέρει το μοντέλο “Buy Now Pay Later" στους καταναλωτές λιανικού εμπορίου.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
ΚΕΔΙΠΕΣ: Κατέβαλε άλλα €40 εκατ., στο €1,4 δις η συνολική αποπληρωμή προς το κράτος
Στα €28,7 δισ. η ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα τον Αύγουστο-Ώθηση από την αύξηση των καταθέσεων
Ξεπέρασαν τις 300 χιλιάδες οι πελάτες της Freedom24-Σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας
Εξαγγελία Κ. Ιωάννου... Συστήνεται ομάδα προς εξέταση νομικά εφικτών λύσεων για εγκλωβισμένους αγοραστές
Αυστηροποίηση κριτηρίων για δάνεια προς επιχειρήσεις, σταθεροποίηση για νοικοκυριά από τις τράπεζες
Ξεκινά τη διαδικασία αποεπένδυσης από την Εθνική Τράπεζα το ελληνικό ΤΧΣ
Η Prognosys Solutions γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας και ηγεσίας στον κλάδο Αναφορών Κανονιστικής Συμμόρφωσης
Με το δεξί η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου στο ΧΑ-Στα €5 η μετοχή της με άνοδο 4,6%
Πανηγυρική η επιστροφή της Τρ. Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών-Χτύπησε το καμπανάκι ο Αράπογλου (pics)