TUS Airways: Πρώτη πτήση από Λάρνακα προς Αμάν

Η TUS Airways, η κορυφαία και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, πραγματοποίησε την περασμένη βδομάδα την πρώτη της πτήση από Λάρνακα προς Αμάν. Tο διεθνές αεροδρόμιο Queen Alia καλωσόρισε το αεροσκάφος της TUS Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα. Ακολούθησε δεξίωση στους χώρους του αεροδρομίου.

Οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αμάν θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με τιμές που ξεκινούν από €76 για μονή διαδρομή.

Η πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμάν είναι το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε τις ομορφιές αυτής της υπέροχης χώρας. Η πόλη προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα, από τα αρχαία ερείπια του Ρωμαϊκού Αμφιθεάτρου, μέχρι εμπνευσμένα μουσεία και γκαλερί τέχνης και φυσικά υπέροχες γεύσεις της τοπικής ανατολίτικης κουζίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς κάνοντας μια βόλτα στην πόλη με το μοναδικό συνδυασμό παλιού και νέου, ανατολής και δύσης. Πέρα από το αστικό τοπίο, η Ιορδανία προσφέρει στους επισκέπτες πολύ περισσότερα, όπως την ιστορική Νεκρά Θάλασσα, το εκπληκτικό θέρετρο της Άκαμπα στην Ερυθρά Θάλασσα και την ιστορική τοποθεσία της ερήμου της Πέτρας. Για αιώνες η Ιορδανία υποδέχεται θερμά τους επισκέπτες με τα πολλά Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, τα μαγευτικά τοπία της ερήμου και τους πραγματικά φιλόξενους ανθρώπους, καθιστώντας την τον τέλειο προορισμό για να απολαύσετε την αληθινή εμπειρία της Μέσης Ανατολής.

tusaman2

Ο Chief Commercial Officer της TUS Airways, κ. Philip Saunders, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη πτήσεων μεταξύ Αμάν και Λάρνακας, προσθέτοντας έναν σημαντικό προορισμό στο δίκτυό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει περαιτέρω τους τουριστικούς και εμπορικούς δεσμούς μεταξύ της Ιορδανίας και της Κύπρου, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες μας μια εξαιρετική και ελκυστική επιλογή για ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες, προσφέροντας ισχυρή περιφερειακή συνδεσιμότητα σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο. Ευχαριστούμε το αεροδρόμιο Queen Alia για τη θερμή υποδοχή τους.»

«Αυτό το βήμα είναι απόδειξη της αφοσίωσής μας στην επέκταση των αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Queen Alia, παρέχοντας στους επιβάτες μας περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια νέα επιλογή σε τουρίστες από την Κύπρο και την Ευρώπη για να εξερευνήσουν τα πλούσια ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα της Ιορδανίας. Καθώς οι επιβάτες φθάνουν στο Αμάν μέσω του αεροδρομίου QAIA, στοχεύουμε να έχουν μια αξέχαστη και φιλόξενη εμπειρία», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Airport International Group, Nicolas Claude.

Για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους εύκολα και απλά στο tusairways.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (δωρεάν εντός Κύπρου στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400) ή μέσω του αντιπροσώπου μας στην Ιορδανία PETRA Travel & Tourism Co. στο +962 6 5697105.

Για το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το tusairways.com.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ